12.03
2021

Роботи з будівництва шести відділень екстреної меддопомоги повинні вийти на фінішну пряму до кінця місяця. На цьому наголосив очільник Кіровоградщини Андрій Назаренко під час наради сьогодні, 11 березня.
«Частина об’єктів має готовність 95-98% і це добре. До кінця місяця повинні вийти на завершення робіт. Приймальні відділення – це соціальна й інфраструктурна складова програми «Велике будівництво». Це життя та здоров’я наших людей», – зауважив голова облдержадміністрації.

[Читати детальніше]

12.03
2021

На базі диспансерного відділення обласного клінічного кардіоцентру запрацювало відділення амбулаторного гемодіалізу. Його створення – це розширення можливостей для пацієнтів із нирковою недостатністю. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Андрій Назаренко сьогодні, 11 березня. [Читати детальніше]

12.03
2021

– Користуючись різноманітними гаджетами та комп’ютерами, складно обійтися без захисних окулярів, адже непомітно можна втратити зір. Отже, в епоху нанотехнологій захисні окуляри – дуже необхідний аксесуар, – запевняє підприємиця і власниця місцевої оптики «Мальва» Тетяна Гриценко.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень