4.03
2021

4 березня перший заступник міського голови Юрій Гугленко зустрівся з представниками ТОВ «Міленіум Спорт» – дніпровської фірми, яка спеціалізується на будівництві спортивних об’єктів.

[Читати детальніше]

4.03
2021

Головою координаційної ради з питань ветеранів АТО/ООС при Кіровоградській облдержадміністрації обрали Валерія Вєхтєва сьогодні, 4 березня.
Валерій Вєхтєв також обіймає посаду радника голови облдержадміністрації Андрія Назаренка з питань ветеранів АТО/ООС.
Нагадаємо, своїм розпорядженням Андрій Назаренко створив координаційну раду 29 січня.
До її складу увійшло 23 представників ветеранських громадських організацій.



[Читати детальніше]

4.03
2021

Кіровоградська облдержадміністрація відновлює роботу міжвідомчої групи з протидії незаконному обігу підакцизних товарів. Про це повідомив заступник голови ОДА Сергій Шеремет.
«Зокрема робота групи орієнтована на виявлення незаконних АЗС у регіоні. Сьогодні ми говоримо про здешевлення вартості палива, однак про зміну цінової політики можна говорити тільки з легальними і відповідальними представниками мереж. Тому зараз стоїть завдання навести лад у цій галузі відповідно до законодавства», – зазначив Сергій Шеремет.



[Читати детальніше]

4.03
2021

Запровадити електронну систему моніторингу працевлаштування випускників закладів вищої освіти МОН має намір уже цього року. Про це повідомила директорка департаменту освіти і науки ОДА Ельза Лещенко.



[Читати детальніше]

4.03
2021

У вас ностальгия за СССР? Тогда добро пожаловать в городской Водоканал!

[Читати детальніше]

4.03
2021

Продолжаем знакомить наших читателей с новыми лицами в городской власти и направлениями их работы. Сегодня наш разговор с начальником управления здравоохранения александрийского горсовета Тамарой Сакарой.

[Читати детальніше]

4.03
2021

Как сообщил сегодня на заседании исполнительного комитета городской голова Сергей Кузьменко, есть план создания городского коммунального предприятия “Олександрійський транспорт”.

[Читати детальніше]

4.03
2021

Честно говоря, мы не так представляли себе мать шестерых детей. Не такой веселой, не такой жизнерадостной: все-таки большая семья – это очень и очень большие хлопоты, когда все время занято готовкой, стиркой, уроками, игрушками…

[Читати детальніше]

4.03
2021

Про реалізацію трирічної Стратегії розвитку органів правосуддя та конституційного судочинства Президент України Володимир Зеленський найближчим часом підпише указ. Про це повідомили в Офісі Президента. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень