9.02
2021

Рішенням зборів суддів Олександрійського міськрайонного суду одноголосно обрано нового суддю-спікера суду – Галину Коліуш.

[Читати детальніше]

9.02
2021

Тарифи на тепло та гарячу воду для людей не будуть підвищуватися до кінця опалювального сезону.

Сьогодні офіційно закріпили це в Меморандумі з міськими головами Житомира, Києва, Одеси, Бучі, які виступили від імені міської влади. Також онлайн були присутні очільники Дніпра, Львова та Маріуполя. І ми дамо можливість підписати цей меморандум усім міським головам.

Наші домовленості з місцевою владою – це один із 8 кроків щодо розв’язання тарифного питання та встановлення справедливих правил на ринку газу. Підписання цього меморандуму – це також гарний приклад спільної роботи центральної та місцевої влади на благо українців. Вдячний всім представникам місцевого самоврядування за відкритість до діалогу та спільну роботу.

Денис Шмигаль

P.S. Уряд задоволений – всі залишилися при своїх інтересах.

9.02
2021

У Кіровоградській області через складні погодні умови 142 шкільні автобуси не вийшли у рейси. Про це повідомив заступник директора департаменту освіти і науки ОДА Володимир Таборанський сьогодні, 9 лютого. [Читати детальніше]

9.02
2021

Сьогодні, 9 лютого, міський голова Сергій Кузьменко відвідав дошкільні заклади міста – ясла-садки № 43 та 39.

[Читати детальніше]

9.02
2021

Департамент культури облдержадміністрації подав на фінансування Українського культурного фонду проект із відтворення трипільського храму в Небелівці. Про це повідомив очільник Кіровоградщини Андрій Назаренко.

«Ми підсилили наш департамент культури і вже подали на Український культурний фонд проект із відтворення трипільського храму в Небелівці Новоархангельського району. Наша ідея полягає в тому, щоб відтворити цей храм, його інтер’єри, плюс за допомогою сучасних технологій облаштувати інсталяції, які б відповідали тому часу», – пояснив очільник області.

Андрій Назаренко зазначив, сума державних інвестицій, яку область планує залучити, – 994 тисячі гривень.

«Коронакриза спонукає нас розвивати внутрішній туризм. Ми маємо багато гарних місць в області, так звані «туристичні магніти», які приваблюють людей із інших регіонів. Тому одним із наших завдань я бачу розвиток внутрішнього туризму», – додав голова облдержадміністрації.

Об’єкт у Небелівці розглядається як частина колового туристичного маршруту радіусом 60 км.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень