8.02
2021

Сьогодні з 13:00 Служба автодоріг Черкаської області тимчасово обмежує рух вантажівок на трасах: М05 Київ-Одеса, Н01 Київ-Знам’янка, Н08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь. Усі три проходять через Кіровоградщину.
Також про обмеження попереджають САД Київщини, Полтавщини і Житомирщини.
Про розблокування руху – повідомлять додатково.

8.02
2021

Чим живе нині Приютівська громада, як вирішує проблеми та які має досягнення – про це у сьогоднішньому інтерв’ю для “ОТ” розповідає її очільник – Андрій Коломійцев.

– На початку року прийнято підбивати підсумки та говорити про подальші перспективи. Отож, Андрію Олександровичу, як загалом працювалося й жилося в умовах пандемії? [Читати детальніше]

8.02
2021

До Олександрійської міської державної лікарні ветеринарної медицини для проведення профілактичної вакцинації звернулися власники єнота – 7-місячної дівчинки Марфуші.

[Читати детальніше]

8.02
2021

За ініціативи голови обласної державної адміністрації Андрія Назаренка у Кропивницькому відбудеться міжнародний пів марафон 11 квітня. Про це він сказав в інтерв’ю «ПульS». [Читати детальніше]

8.02
2021

[Читати детальніше]

8.02
2021

Директор департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА Олег Рибальченко бере участь у всеукраїнському форумі «Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді», що стартував сьогодні, 8 лютого.

«Мова йтиме про спільний план дій із вакцинації. Також міжнародні експерти поділяться досвідом боротьби з Covid-19. Плюс обговорюватимуться перспективи відкриття кордонів країн в умовах пандемії», – зазначив Олег Рибальченко. [Читати детальніше]

8.02
2021

До складу однієї бригади, яка доставлятиме вакцину від СOVID-19 у райони Кіровоградщини входитимуть шість осіб. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко.

[Читати детальніше]

8.02
2021

Вже минуло 6 років, як вимушені переселенці з Донбасу стали жителями міста Олександрія. Підросли діти, у декого, нажаль, померли батьки, але проблеми, і в першу чергу, житла залишились.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень