22.01
2021

Враховуючи завершення жорсткого карантину, відповідно до рекомендацій МОН України та наказу начальника управління освіти, молоді та спорту міської ради №438 від 29.12.2020 року із 25 січня в усіх загальноосвітніх та позашкільних закладах відновлюється очний освітній процес.

[Читати детальніше]

22.01
2021

В Олександрії читачі врятували районну бібліотеку з 70-річною історією.

[Читати детальніше]

22.01
2021

В Олександрії постійним попитом користуються працівники сфери торгівлі та послуг (10,9%), менеджери та професіонали (36,4%), робітникі з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин (10,9%), кваліфіковані робітникі з інструментом (14,5%), фахівці (12,7%), та найпростіші професії (14,6%).

[Читати детальніше]

22.01
2021

З нагоди 102-ї річниці підписання Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки відбулося покладання квітів до пам’ятника Володимиру Винниченку в Кропивницькому.

Також до заходів долучилися голова облради Сергій Шульга, міський голова Кропивницького Андрій Райкович і громадськість.

22.01
2021

Із 25 січня в Олександрії свої двері для відвідувачів відкриває льодова арена. Наразі тут завершені всі ремонтні та підготовчі роботи, нанесено необхідну розмітку та проведено останні тестування льоду.

На території льодової арени працюватиме кафе, роздягальня, пункт прокату ковзанів та громадський туалет. [Читати детальніше]

22.01
2021

Вітаємо Сергія Кузьменка!

Рубрика: Новости. Автор: Shyrokun

Шановний Сергію Анатолійовичу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги. Хай оптимізм та життєва енергія супроводжують Вас і надалі, та дають можливість реалізовувати ідеї, приймати мудрі рішення на благо Олександрійської громади. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Нехай усе гарне, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею. Сімейного затишку, злагоди і добробуту у вашій родині! 

З повагою, колектив редакції «Олександрійський тиждень»

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень