22.12
2020

Незважаючи на втручання Президента та всі дії, що вживає уряд для вирішення питання заборгованості шахтарям уранових шахт Кіровоградщини, останні продовжують перекривати траси навколо обласного центру.

Зараз у цих місцях утворилися величезні пробки.
Щoб не дoпустити пеpеoхoлoдження вoдіїв, щo змушені чекaти відкpиття пpoїзду, 22 гpудня pятувaльники ДСНС у Кіpoвoгpaдській oблaсті poзгopнули пункти oбігpіву з пoльoвими кухнями нa місці скупчення aвтoтpaнспopту.

22.12
2020

Як йдеться у матеріалах слідства, правоохоронці знайшли в помешканні обвинувачуваного боєприпаси, які він отримав для організації вибуху на території Кіровоградської області.

[Читати детальніше]

22.12
2020

После объявления о начале конкурса на должность директора центрального рынка в Фейсбук поднялась целая волна негатива на его нынешнее руководство. Директор КП “Центральный рынок” Юрий Нос решил ответить   на эти комментарии.

[Читати детальніше]

22.12
2020

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету був затверджений тарифи на послугу з проведення дослідження крові методом ІФА на COVID-19.

[Читати детальніше]

22.12
2020

У Києві поліцейські зaтримaли 23-річного олексaндрійця, який підозрюється у нaнесенні тілесних ушкоджень двом медичним прaцівникaм.

[Читати детальніше]

22.12
2020

28 грудня у приміщенні міського Палацу культури Кропивницький академічний український музично-драматичний театр покаже виставу “Лускунчик”.

[Читати детальніше]

22.12
2020

За “Малятком” до ЦПАПу

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Олександрійський центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) починає впроваджувати проєкт під назвою «єМалятко», що має на меті об’єднати процедури отримання всіх послуг, пов’язаних з народженням дитини, в одному сервісі.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень