8.12
2020

«Сьогодні тут у широкому асортименті представлено велике розмаїття лісових порід дерев та декоративних кущів. З півсотні різновидів, – розповідає Андрій Марченко, лісничий Олександрійського лісництва ДП «Онуфріївський лісгосп». – На базі підприємства – насіннєвий склад, тепличний комплекс та розсадник. Є достатня технічна і кадрова база. І це дозволяє вирощувати різноманітний садівний матеріал, що користується неабияким попитом. Хоча зараз суттєву перевагу містяни віддають купівлі ялинок. Роботи з їх розведення тривають цілорічно. Підприємство для цього має все необхідне».

[Читати детальніше]

8.12
2020

Я пам’ятаю день, коли стала підприємцем.

[Читати детальніше]

8.12
2020

В выборах приняли участие 358 кандидатов. В данном рейтинге отсутствуют кандидаты, которые были первыми в списке — согласно законодательству избиратели за них не голосовали и отсутствуют те, кто получил менее 10 голосов. Избранные депутаты выделены жирным текстом.

[Читати детальніше]

8.12
2020

Когда говорят о «евробляхах» как об идеальном способе всеобщей автомобилизации, забывают о чем-то более важном – о том, чем все это закончится для страны. И для Александрии в частности.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень