25.11
2020

Укрзалізниця готується до перевезень пасажирів під час новорічних свят.

[Читати детальніше]

25.11
2020

Набрали чинності зміни до ПДР, які стосуються водіїв та пішоходів.

Для водіїв та пасажирів: Якщо раніше водії та пасажири таксі могли не пристібатися під час руху в населеному пункті, а інструктори з водіння і за його межами, то тепер всі вони повинні бути пристебнуті. Це правило зобов’язує водіїв таксі забезпечити наявність ременів безпеки як на передньому, так і на задньому сидінні і нагадувати пасажирам про необхідність їх використовуватиНе пристібатися в населеному пункті дозволяється лише водіям і пасажирам з інвалідністю, якщо це фізіологічно неможливо, а також водіям і пасажирам оперативних та спеціальних транспортних засобів.

Для пішоходів: Тепер пішоходи обов’язково мають використовувати світлоповертальні елементи у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості.

У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїжджою частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має світлоповертальні елементи.

Олексій Білошицький, замначальника патрульної поліції

25.11
2020

З 26 по 27 вересня 2020 року у м. Черкаси в онлайн режимі проходив Всеукраїнський конкурс виконавців на струнно-смичкових інструментах «Bravo Viola», а з 1 по 14 листопада – Міжнародний конкурс скрипалів імені Мирона Полякіна.

[Читати детальніше]

25.11
2020

Для зручності пацієнтів, які підписали декларації з терапевтами, сімейними лікарями та педіатрами, Центром первинної медико-санітарної допомоги м.Олександрії надаємо оновлені списки сімейних лікарів.
Прийом хворих ведуть 45 лікарів

[Читати детальніше]

25.11
2020

Скоро на лед!

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Создание городской ледовой арены находится в завершающей стадии. Мы уже не-однократно рассказывали об этом проекте, который стал возможным благодаря инициативе предпринимателя Юрия Носа и непосредственного участия городских властей.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень