3.11
2020

Правительство рассматривает варианты введения комендантского часа или полного локдауна на выходных, сообщают СМИ.

В Украине с понедельника, 9 ноября, планируют значительно усилить карантинные ограничения. Об этом сообщает Украинская правда со ссылкой на источники в Кабинете министров и Офисе президента.

По данным СМИ, сейчас рассматриваются варианты от “карантина выходного дня” до введения комендантского часа и штрафов за его нарушение.

По словам источников издания, независимых друг от друга, вероятность усиления карантина очень высока.

3.11
2020

У Центральній міській лікарні розпочалась реконструкція приймального відділення.

[Читати детальніше]

3.11
2020

Розпорядженням міського голови Степана Цапюка з 3 листопада в Олександрії розпочато опалювальний сезон.

[Читати детальніше]

3.11
2020

У турецькому місті Ізмір в результаті потужного землетрусу загинули 105 осіб. Про це повідомляє Управління з питань надзвичайних ситуацій Туреччини. 

Раніше було відомо про 91 загиблого. Наразі 144 людини, які постраждали внаслідок катастрофи, знаходяться в лікарнях.



30 жовтня стався землетрус магнітудою 6,6, в результаті чого постраждали більше тисячі людей, кілька десятків будинків було зруйновано. [Читати детальніше]

3.11
2020

Фахівцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості спільно з представниками Державної служби України з питань праці в області проводиться інформаційна робота з роботодавцями щодо легалізації трудових відносин з найманими працівниками. Днями було здійснено інспектування підприємств сфери пасажирських перевезень, транспорту та кур’єрської діяльності.

[Читати детальніше]

3.11
2020

Сьогодні, 3 листопада, відбулася 91-ша позачергова сесія Олександрійської міської ради, на якій важливим питанням діючих депутатів було скоригувати  кошторис міста на 2020 рік.  [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень