2.11
2020

На базі ЗНЗ №10, що у Перемозькому мікрорайоні, розгорнулося масштабне будівництво cпортивних майданчиків для занять учнівської молоді футболом, баскетболом та волейболом.

[Читати детальніше]

2.11
2020

Чому мерзне Олександрія

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Опалювальний сезон в Олександрії не розпочався через борги — «Теплокомуненерго» винне «Кіровоградгазу» за постачання блакитного палива 9 мільйонів гривень.

[Читати детальніше]

2.11
2020

Зідно з протоколом позачергового засідання міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було вирішено, враховуючи ситуацію з захворюваністю населення на гостру респіраторну хворобу СОУГО-19, що склалася в місті Олександрія на теперішній час за результатом оцінки епідемічних показників, встановити на території міста з 02 листопада 2020 року “помаранчевий” рівень епідемічної небезпеки поширення СОУГО-19.

На території міста Олександрії додатково до протиепідемічних обмежень, передбачених для “зеленого” та “жовтого” рівня епідемічної небезпеки, забороняється: [Читати детальніше]

2.11
2020

Черные лесорубы, широко развернувшие свою деятельность в лесах и лесополосах, похоже, теперь взялись и за кладбища. Во всяком случае, на днях работа неизвестных (пока что) заготовителей древесины отмечена прямо на старом Центральном кладбище – так называемом Користовском.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень