30.10
2020

Поліції надано право штрафувати водіїв за керування автомобілем з іноземною реєстрацією на місці зупинки!

28 жовтня Урядом прийнято рішення згідно з якими поліція виявляє транспортні засоби, тимчасово ввезені на митну територію країни більш як на 30 діб та не зареєстровані в установлені законодавством строки.

При цьому, Кодексом про адміністративні правопорушення поліції надано право штрафувати водіїв за керування автомобілем на іноземній реєстрації, який своєчасно не вивезено за межі України, та за керування автомобілем з іноземними номерними знаками іншою особою, ніж та, що ввезла автомобіль на територію України.

Штраф складає 8 500 грн. та виноситься поліцейським на місці вчинення правопорушення (ч.8 ст.121 КУпАП). На перший раз автомобіль не вилучається.

Якщо порушення вчинено цим же водієм повторно протягом року, то штраф складає вже 17 000 грн. Одночасно водій позбавляється права керування строком на 1 рік та з оплатним вилученням авто чи без такого (ч.8 ст.121 КУпАП). За цією нормою штрафи накладає суд на підставі протоколу, складеного поліцейським на місці зупинки. До вирішення справи у суду автомобіль затримується на штрафмайданчик.

ДОРОЖНІЙ АДВОКАТ

30.10
2020

Як повідомляє Кіровоградський обласний центр гідрометеорології з 1 листопада в області хмарно з проясненнями.

[Читати детальніше]

30.10
2020

Що буде з цукром?

Рубрика: Новости. Автор: Админ

І розмови на автобусних зупинках, і цінники в супермаркетах сигналізують, що з цукром щось відбувається. Солодкий пісок раптом подорожчав, і «знавцями» уже озвучена причина: неврожай! Ми спитали про це у справжніх експертів ринку.

[Читати детальніше]

30.10
2020

Как сообщило недавно издание Агроньюс, за последние 30 лет в Украине исчезло почти 10000 рек! В это же время специалисты Института водных проблем и мелиорации НААН говорят, что к 2050 году Украине, очень вероятно, придется импортировать питьевую воду. В 2020 году реки обмелели настолько, что вопрос рекордного мелководья уже дважды выносили на заседание СНБО. Ведь это стало угрожать национальной безопасности.

[Читати детальніше]

30.10
2020

Дорогі друзі! Ми обіцяли вказати місце куди Ви, за бажанням, можете принести свою допомогу для дитячих будинків та “Скриньки хоробрості” (відділення дитячої онкології м. Кіровоград).

[Читати детальніше]

30.10
2020

Про це розповів сьогодні міський голова Степан Цапюк.

[Читати детальніше]

30.10
2020

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень