29.10
2020

У неділю, 1 листопада, на Кіровоградщині розпочинається сезон полювання на парнокопитних тварин.

Так, полювати можна буде на кабана, козулю, оленя. Дозволяється полювання по суботах і неділях.

Відомо, що першого листопада полювання розпочнуть 11 користувачів мисливських угідь на території Голованівського, Знам’янського, Кіровоградського, Маловисківського, Новгородківського, Новомиргородського, Олександрівського, Онуфріївського та Світловодського районів. Триватиме сезон полювання до 27 грудня.
Про це медіапорталу DOZOR повідомили в управлінні лісового та мисливського господарства.

29.10
2020

З посади судді Олександрійського міськрайонного суду звільнився Максим Ніколаєв.

[Читати детальніше]

29.10
2020

Олександрія та інші міста з централізованим опаленням (Кропивницький та Світловодськ) не можуть розпочати подачу тепла, оскільки не мають дозволу на підключення до газових мереж.

[Читати детальніше]

29.10
2020

Урожай не в нашу пользу

Рубрика: Новости. Автор: Shyrokun

Похоже, по теме сельскохозяйственного сезона в Украине продвинутые программисты скоро создадут увлекательную компьютерную игру-стратегию: насколько драматична борьба за урожай в наших реалиях, настолько непредсказуемы итоги. Вот только селянам не до игрушек, особенно – в нынешнем году

[Читати детальніше]

29.10
2020

Наверное, когда-нибудь мы все-таки сможем правильно оценить время, которое сейчас переживаем. Для кого-то коронавирус COVID – цифры и проценты в газетной публикации, а для кого-то – ежедневная реальность и угроза жизни. И самое страшное, что от первого состояния до второго любому из нас – один шаг.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень