27.10
2020

Стали известны итоги подсчета голосов на выборах в городской совет Александрии.

На данный момент еще нет официальных результатов выборов, но кое-какие итоги уже известны. Так, по данным ТИК на вечер 26 октября по числу депутатов в городском совете Александрии лидируют партии ОПЗЖ, «Слуга народа» и «Европейская солидарность». Подсчет голосов продолжается, поэтому о количестве депутатов от других партий говорить рано. Но скорее всего, в горсовет пройдет еще 4-5 партий. [Читати детальніше]

27.10
2020

До суду направлено обвинувальний акт відносно інспектора роти Управління патрульної поліції в Кіровоградській області, який обвинувачується у перевищенні влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки.

Слідством встановлено, що вночі 16 липня 2019 року у місті Кропивницький патрульні зупинили автомобіль «ВАЗ» через порушення правил дорожнього руху. Водій транспортного засобу мав ознаки алкогольного сп’яніння та намагався залишити місце зупинки. У ході спілкування між потерпілим та правоохоронцями виник конфлікт, у результаті якого правоохоронці повідомили водієві про адміністративне затримання та намагалися вдягнути на нього кайданки. Через опір працівникам поліції з боку потеріполого один із патрульних застосував до нього надмірну фізичну силу – здавив і протягом 20 секунд утримував його шию, поваливши на асфальт. Такі дії призвели до рефлекторної зупинки серця та смерті чоловіка.

У разі доведення вини обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Стопкор

27.10
2020

Поки триває підрахунок голосів, ми вам покажемо зіпсовані бюлетені.

Щоправда багато було з нецензурною лайкою.

ОПОРА Кропивницький

27.10
2020

За нашими даними з джерел виборчих штабів до Кіровоградської обласної ради проходять шість політичних партій.

Це ОПЗЖ (21.55%), Слуга Народу (19.49%), Батьківщина (12.42%), ЄС (11.69%), Радикальна партія (6.42%), Пропозиція (5.78%).

27.10
2020

Про це зазначалося на останньому засіданні виконавчого комітету Олександрійської міської ради.

[Читати детальніше]

27.10
2020

Для забезпечення лікарень Кіровоградської області киснем державою була надана цільова субвенція в розмірі 11 133 800 гривень.  [Читати детальніше]

27.10
2020

25 жовтня у день місцевих виборів громади обирали депутатів сільських, селищних, міських рад, а також голів ОТГ.

Після підрахунку голосів на посаду голови Приютівської ОТГ Олександрійського району стало відомо, що 80% отримав чинний голова громади Андрій Коломійцев. [Читати детальніше]

27.10
2020

НАК “Нафтогаз” с ноября этого года поднимает цену на газ для бытовых потребителей на 35%.

Об этом сообщает пресс-служба  компании.

“Изменения цен на газ в ноябре обусловлены, в первую очередь, сезонным фактором и увеличением оптовой цены на голубое топливо”, – уточняют в пресс-службе.Цена на природный газ в ноябре в рамках тарифа “Месячный” составляет 6,33 грн/куб с НДС (без стоимости распределения). Для тех клиентов, которые в ноябре подключат тариф “Годовой”, цена газа на следующие 12 месяцев составит 6,45 грн/куб с НДС (без стоимости распределения).

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень