26.10
2020

По данным ТИК на 17 часов 26 октября в городской совет Александрии 100-процентно проходят партии ОПЗЖ, «Слуга народа» и «Европейская солидарность».

Члены избирательных участков в очереди на сдачу бюллетеней
[Читати детальніше]

26.10
2020

Колишній депутат Верховної Ради Віктор Лозінський, якого засуджували до 15 років ув’язнення за вбивство, переміг у голосуванні на голову об’єднаної територіальної громади поруч з місцем убивства.

“Лозінський Віктор Олександрович впевнено виграв вибори на посаду керівника Підвисоцької ОТГ Голованівського району Кіровоградської області”, – повідомили ВВС News Україна у місцевій виборчій комісії.

Віктор Лозінський йшов на вибори як самовисуванець.

26.10
2020

Про це в телеграм-каналі повідомив голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко. Також до “санкційного списку” потрапили Кропивницький та Добровеличківський, Долинський, Компаніївський, Кропивницький, Новоархангельський, Новоукраїнський, Олександрійський і Світловодський райони.

[Читати детальніше]

26.10
2020

Правоохоронцями Кіровоградської області виявлено злочинну групу, яка створила і керувала мережею виборців, яким шляхом підкупу пропонували голосувати за одну з політичних партій та окремих кандидатів від цієї партії.

Вартість одного голосу виборця особи оцінювали у 500 гривень. 

Правоохоронці на «гарячому» затримали одного учасника групи під час передачі виборцям неправомірної вигоди у сумі 1800 гривень як завдатку напередодні дня голосування.

Санкцією ст. 160 ч. 4 КК України (підкуп виборця, учасника референдуму, члена виборчої комісії або комісії з референдуму) передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк п’ять років.
Наразі двом особам вже повідомлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення. 

Слідче управління поліції Кіровоградської області 

26.10
2020

Студенту Олександрійського політехнічного коледжу Олексію Рижову та учню ДНЗ «Олександрійський професійний ліцей» Валентину Сульєву призначили обласні стипендії.  [Читати детальніше]

26.10
2020

На Кіровоградщині за минулу добу до хворих на коронавірус додалось ще 86 осіб, повідомляє сайт «МОЗ». [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень