25.10
2020

«Олександрійський тиждень» получил данные экзитпола по выборам городского головы Александрии. По предварительным данным группы «Рейтинг», опрос избирателей выходе из участков показал, что за Сергея Кузьменко отдали свои голоса 55,5% избирателей, за Владимира Трофименко – 4,5%, за Степана Цапюка – 37,1%.

[Читати детальніше]

25.10
2020

Наша область на другому місці серед усіх регіонів України, чиї бджолярі отримають найбільшу суму допомоги від держави. Про це повідомила директор департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Марія Чорна.

[Читати детальніше]

25.10
2020

25 октября жители города и населенных пунктов, относящихся к Александрийской общине (ОТГ), голосуют за своих представителей в местные органы власти. Свои двери открыли 45 избирательных участков, на них ждут 65 836 граждан, внесенных в списки избирателей.

[Читати детальніше]

25.10
2020

Дільниця у Пантаївці Олександрійського району сьогодні відкрилася о 8.34.

Як розповів CBN Пантаївський селищний голова Ігор Бульба, дільницю не відкривали під приводом того, що не знайшли контрольні талони для опечатування урн. [Читати детальніше]

25.10
2020

У матчі 7-го туру Української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» на виїзді зустрічалася з київським «Динамо».

У гостей, які долають масштабні короновірусні наслідки, відбулися три заміни у порівнянні з попереднім матчем із «Інгульцем». У ворота повернувся Юрій Паньків. Дискваліфікованого Лучкевича змінив Задерака, а на вістря атаки вийшов Артем Сітало. У киян було лише три дні на відновлення після протиборства в Лізі чемпіонів із «Ювентусом». Тож Мірча Луческу провів вимушену ротацію, залишивши в запасі Супрягу, Шапаренка, Караваєва та Забарного. Замість них із перших хвилин зіграли Родрігес, Попов, Сирота та Гармаш. [Читати детальніше]

25.10
2020

Щороку в останню неділю жовтня ми відзначаємо День автомобіліста. З усіх видів автотранспорту пасажирські перевезення – та сфера, яка стосується усіх громадян. Тож сподіваємося, усім читачам буде цікавий наш невеликий екскурс в історію автобусного сполучення в Олександрії – тим більше, що наша тема органічно перетікає в сучасність.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень