21.10
2020

Как сообщил сегодня городской голова Степан Цапюк, аппарат КТ уже находиться в городской больнице, для него отведен специальный кабинет, в котором сделан ремонт.

[Читати детальніше]

21.10
2020

Складна епідеміологічна ситуація у місті послужила приводом для Дирекції УПЛ забороноти проведення матчу 7-го туру Favbet Ліги «Ворскла» – «Шахтар» у Полтаві

[Читати детальніше]

21.10
2020

Кіровоградська область у цілому готова до проведення виборів попри незначні організаційні недоліки. Про це сказав під час наради в ОДА перший заступник голови облдержадміністрації Валерій Жалдак.

За його словами, до дня голосування ще п’ять днів, тож час усунути недоліки є.

«Завдання влади полягає в тому, щоб в умовах пандемії люди, які прийдуть на виборчі дільниці, почувалися безпечно. Має проводитися дезінфекція. Водночас ми закликаємо виборців обов’язково під час голосування одягати маски та мати при собі власну ручку», – зауважив Валерій Жалдак.

При цьому він підкреслив, що хворі на коронавірус, які лікуються амбулаторно, чи контактні особи, які перебувають на самоізоляції, матимуть змогу проголосувати на дому.

«Це конституційне право будь-якої людини брати участь у виборах», – наголосив посадовець.

Перший заступник голови облдержадміністрації нагадав алгоритм голосування, якщо людина хворіє на COVID-19.

«Якщо людина лікується амбулаторно, то повинна звернутися до виборчої комісії до 20-ї години цієї п’ятниці і залишити заяву, що буде голосувати на дому. У день голосування до неї додому приїде комісія. Всі мають бути у засобах захисту», – зазначив Валерій Жалдак.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень