24.07
2020

Трагедія сталася на вишці спостереження Петрівської виправної колонії.

Про це повідомляє “Утренний город“, посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах.

“За інформацією, загибла – 1993 року народження. Трагедія сталася на вишці спостереження, дівчина застрелилася з автомата. Вона заступила на зміну 23 липня в 8 ранку. За дві години до кінця зміни, в шостій ранку наступного дня, 27-річна дівчина наклала на себе руки”, – йдеться в повідомленні.

24.07
2020

Первая советская школа

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Продолжаем рубрику “Старые фото и наше Время”. Сегодня наш рассказ об общеобразовательном учебном заведении 1-3 степени № 2 имени М. Горького.

[Читати детальніше]

24.07
2020

Как сообщил городской голова Степан Цапюк, после территориального реформирования к Александрии присоединятся несколько сел нашего района. Для них, а также для всех фермеров района на центральном рынке будет открыт сельхозрынок.

[Читати детальніше]

24.07
2020

Феномен

Рубрика: Новости. Автор: Админ

На сегодняшний день вряд ли есть люди старше 18 лет, которые хоть раз в жизни не столкнулись бы с поиском работы.

Проблема безработицы в Украине существует давно. Она уже стала «хроническим заболеванием». И, судя по статистике, ситуация с 2015 года менялась незначительно, с переменным успехом – колеблясь то в сторону уменьшения, то увеличения количества зарегистрированных безработных. И в Александрии эта проблема стоит достаточно остро. Согласно последним опросам, безработица и отсутствие рабочих мест в городе волнует 61% населения. А для 43% горожан – это личная проблема.



[Читати детальніше]

24.07
2020

Про новый налог на землю

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Неприятный сюрприз от Верховной Рады в виде 1500 грн налога с каждого гектара взволновал не только владельцев земельных паев, но и многочисленных дачников. Общественный резонанс вынудил депутатов смягчить условия, но решение все еще не принято.



[Читати детальніше]

24.07
2020

Нещодавно Олександрійський  міськрайонний суд виніс вирок одному з учасників збройного пограбування місцевого «металіста», що відбулося у далекому 2010 році. Ціле десятиріччя знадобилося, щоб затримати і покарати одного з нападників на родину підприємця, який займався скупкою металобрухту.

[Читати детальніше]

24.07
2020

Влітку на Кіровоградщині середній розмір субсидії за комуналку складе біля 300 гривень.

Субсидію на оплату житлово-комунальних послуг за червень отримають майже 53 тисячі домогосподарств області. Середній розмір субсидії склав 284,28 гривень.

Про це свідчать офіційні дані департаменту соціального захисту ОДА.

Зазначається, що 50 700 домогосподарств отримають субсидію готівкою. Загальна сума коштів складає 14,4 млн грн.

Натомість у грошовій безготівковій формі допомогу призначили 2 200 домогосподарствам на суму 600 тис. грн.

24.07
2020

На Кіровоградщині в Петрівській виправній колонії на посту померла молодша фахівець сьогодні, 24 липня.

За інформацією, загибла – 1994 року народження. За попередніми даними дівчина вчинила самогубство. 

У прокуратурі області інфомрацію підтвердили. 

«Факт події підтверджуємо. На місці працює слідчо-оперативно група. Нині з’ясовуються обставини та причини події», – повідомили у прокуратурі області.

Дозор

24.07
2020

Как отдохнуть без денег

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Лето в разгаре, и каждому из нас в эту пору хочется отдохнуть от жаркой городской суеты где-нибудь на морском берегу или у подножия Карпатских гор. К сожалению, для многих александрийцев такие желания расходятся с возможностями, в первую очередь, финансовыми. Именно для них впервые в нашем городе запущен сервис отдыха в кредит или рассрочку.

[Читати детальніше]

24.07
2020

У нашій області в цьому році на водних об’єктах загинула 41 людина, четверо з них – дiти.

 Про це було повiдомлено пiд час засiдання обласної комiсiї з питань ТЕБ i НС.

Заступник начальника управлiння ДСНС у Кiровоградськiй областi Василь Штогрiн розповів, що всi випадки загибелi сталися у мiсцях непридатних для купаннях.

Найпоширенiшою причиною загибелi людей є алкогольне сп’янiння. 12 мешканцiв областi втопилися через надмiрне вживання спиртних напоїв.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень