15.07
2020

Сьогодні Кабінет Міністрів України мав погодити призначення народного депутата від “Слуги народу” з Кропивницького Богдана Торохтія на посаду голови Кіровоградської обласної державної адміністрації. Цього не відбулося, тому що нардеп не прийшов на засідання.

Про це у своєму телеграм-каналі написав народний депутат від партії “Європейська Солідарність” Олексій Гончаренко, повідомляє Перша електронна газета.

Зазначимо, раніше Богдан Торохтій звернувся до очільника КМДА Віталія Кличка з проханням повідомити про можливість забезпечення службовим житлом у Києві його 8 помічників.

Також Служба автомобільних доріг Кіровоградської області віддала “камерний” підряд фірмі, яка ще донедавна офіційно належала нардепу від “Слуги народу” Богдану Торохтію.

Окрім того, Богдан Торохтій є мільйонером, але отримує компенсацію за оренду житла у Києві.


Богдан Торохтій народився і живе у Кропивницькому. У 2019 році був обраний народним депутатом 9 скликання від партії “Слуга народу” №105 у списку як безпартійний. Член однойменної фракції. Член Комітету з питань правової політики.

Адвокат. Працює юрисконсультом в “Одеському зерновому терміналі” – філії ПАТ “Державна продовольчо-зернова корпорація України”. В одном из заведений, Вам обязательно повезёт и дело дойдёт до вывода выигрыша. Вывод денег, это самая приятная часть игры. Важно, зачастую бездепозитные бонусы в казино выдаются с ограничениями по максимальной выплате. В среднем можно рассчитывать на прибыль в несколько тысяч рублей. Как вывести выигрыш с бонуса без депозита. Придётся подтвердить аккаунт документально, в некоторых заведениях. Процедура верификации обязательна и делается каждым игроком. О документальном подтверждении учетной записи спрашивайте в онлайн чате или прочтите в правилах. Є засновником та керівником ПП “Центр комплексної безпеки”.

Раніше працював завідувачем юридичного сектору Державної інспекції сільського господарства в Кіровоградській області. До того працював менеджером ТОВ “ДПЗКУ-МТС”, а також юристом та завідувачем сектору в Управлінні державної служби ГУДС України у Кіровоградській області.

У 2006 році балотувався до Кропивницької міської ради за списком партії “Пора”.

Закінчив юридичний факультет Київського національного університету внутрішніх справ та факультет державного управління Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень