14.07
2020

За адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією покарано майже 80 посадовців Кіровоградщини, повідомляє прокуратура Кіровоградської області.

У результаті вжитих заходів, упродовж І півріччя поточного року уповноваженими підрозділами Національної поліції в області складено та направлено до суду 257 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Судами області стосовно 79 осіб застосовано адміністративне стягнення у виді штрафу, до державного бюджету за вчинення пов’язаних з корупцією правопорушень стягнуто майже 67 тис. грн. штрафних санкцій.

14.07
2020

Традиційно до Дня незалежності України в Олександрії проводиться огляд-конкурс на кращий благоустрій територій підприємств, організацій, установ різних форм власності та багатоквартирних будинків.

[Читати детальніше]

14.07
2020

Отвечая на вопросы александрийцев, почему в городе трудно найти работу и не создаются рабочие места городской голова Степан Цапюк сказал в видеообращении, что предприятия города могут обеспечить работой всех, но проблема заключается в том, что у них нет рынков сбыта.

[Читати детальніше]

14.07
2020

У школах Кіровоградської області хочуть запровадити харчування за типом шведського столу.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень