25.06
2020

В четверг, 25 июня, в доме, где живет председатель ОГА Андрей Балонь в Кропивницком, прошли обыски, вследствие чего его арестовали.

Про арест чиновника сообщили источники “Апострофа”. Фото опубликовал общественный активист Андрей Лаврус в своем Telegram-канале.

В пресс-службе СБУ в области подтвердили, что сотрудники управления проводили обыски вместе с работниками НАБУ, однако деталей не сообщают. Но известно, что Балонь был арестован.

Лаврус отметил, что в середине дома находятся правоохранители с автоматами. Также на улице возле дома находится частная охрана. Среди них непосредственно охранник главы облгосадминистрации.

25.06
2020

ПриватБанк з 1 липня 2020 року починає кредитувати  в рамках державної програми “Доступне житло під 10%”.

Як повідомили у банку, така програма дозволить українцям покращити житлові умови на пільгових умовах.

Доступну іпотеку можна буде отримати в ПриватБанку на строк до 20 років, а початковий внесок позичальника становитиме від 30% вартості житла. В рамках пільгової програми українці зможуть придбати як житло на вторинному ринку, так й квартири у новобудовах, що введені в експлуатацію. Крім того, клієнтам банку буде доступна можливість придбання у кредит житла за більш доступними, ніж на ринку цінами, яке пропонується банком.    

За попередніми підрахунками фахівців ПриватБанку, вже на початку впровадження державної програми “Доступне житло під 10%”, пільговими умовами кредитування зможуть скористатися понад 300 тисяч українців. 

Анжела Дзінзюра, спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку

25.06
2020

У Кіровоградській облдержадміністрації тривають обшуки. Про це CBN повідомили власні джерела.

За їхньою інформацією, обшуки проводять співробітники СБУ та Національного антикорупційного бюро України. Причина таких слідчих дій — ймовірне отримання хабара особою, близькою до голови облдержадміністрації Андрія Балоня. За даними джерел, мова йде про 250 тисяч гривень.

Наразі вхід та вихід до приміщення ОДА заблокований, так само, як і в’їзд на подвір’я облдержадміністрації з вулиці В’ячеслава Чорновола.

25.06
2020

Уряд погодив відставку голови Кіровоградської ОДА.

Кaбінет міністрів погодив відстaвку Андрія Бaлоня з посaди голови Кіровогрaдської облaсної держaдміністрaції.

Как написал в Телеграм-канал Резидент (https://t.me/rezident_ua/3803), продолжается губернаторопад в Украине, очередного Главу ОДА уволили сегодня на Кабмине. Андрей Балонь возглавлял Кировоградскую ОДА, причём видных причин отставки нет, кроме одной-катастрофическое падение рейтинга партии власти в регионе. Конечно Первый заместитель Главы Офиса Президента Сергей Трофимов отличный менеджер, собрал сильную команду управленцев по стране, а теперь приходиться констатировать факт, что Главы ОДА очень слабые. Может пора не только губернаторов увольнять, но и сделать выводы о профпригодности куратора внутриполитического трека?

25.06
2020

25 червня перед початком засідання виконавчого комітету міський голова С.Цапюк виконав приємну місію, привітавши двох олександрійок з присвоєнням звання «Мати – героїня».

[Читати детальніше]

25.06
2020

В Олександрії уже 15 років працює ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні», яке є провідним виробником ортопедичних матраців в Україні.

[Читати детальніше]

25.06
2020

Вчоpа, 24 чеpвня, у Знам’янці під час pозпуску вагонів 10-pічному хлопчику відтяло обидві ноги.

За словами місцевих мешканців, тpагедія сталася, коли хлопець з велосипедом переходив колії по службовому переходу. Дитині відтяло обидві ноги вище колін. На місце події негайно викликали “швидку”, поліцію та працівників залізниці. Хлопця доставили до дитячої обласної лікарні.

Інфоpмацію пpо тpагедію Точці доступу підтвеpдила pечниця ГУНП в області Віталіна Бевзенко. Наpазі пpавоохоpонці пpоводять pозслідування.

Рідні просять про допомогу у зборі коштів на лікування. Гроші можна перерахувати на картку мами – 5168 7573 1958 9745 (Олейник Оксана Володимирівна).

Також терміново потрібні донори крові 4+. Здати її можна на обласній станції переливання. Обов’язково вказати, що для Олейника Івана.

25.06
2020

Это уже Европа?

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Пост александрийки Ирины Калугиной на странице “ОТ” в Facebook вызвал бурю эмоций. Только за первые три часа после публикации он получил более 100 комментариев и столько же “лайков”. Что же так зацепило наших читателей?

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень