15.04
2020

На Кіровоградщині встановлять цілодобовий моніторинг для своєчасного виявлення пожеж у лісах і забезпечення їх ліквідації на початкових стадіях.

Про це повідомив голова ОДА Андрій Балонь. «Окрім цілодобових моніторингів, до 30 жовтня буде заборонено розведення багать, випалювання сухої рослинності та сміття на території лісів, лісосмуг і узбіч доріг. Паралельно на територіях найбільш пожежонебезпечних лісових масивів організують рейди і патрулювання задля контролю над тим, як громадяни дотримуються правил пожежної безпеки», – йдеться у протоколі обласного засідання обласної комісії ТЕБ і НС.

Безпосередньо до 20 травня Андрій Балонь доручив забезпечити створення та оновлення у лісах мінералізованих смуг і протипожежних розривів, а також очистити лісові території від захаращень.Нагадаємо: загальна площа лісів, яка знаходиться в постійному користуванні у державних лісогосподарських підприємствах, складає 130,1 тис. га. На випадок гасіння великих лісових пожеж створено резерви паливно-мастильних матеріалів. Зокрема йдеться про близько 4 тисяч літрів бензину і 4 тисяч літрів дизельного палива.

15.04
2020

У чинних економічних умовaх, спpичинених нaслідкaми пaндемії, ПpивaтБaнк зaпpовaдив додaткові “кpедитні кaнікули” для позичaльників пpогpaм кpедитувaння “Aвто в pозстpочку”, “Житло в кpедит” тa “Кpедит під зaстaву неpухомості”.

“Кpедитні кaнікули” нaдaються бaнком клієнтaм, що стикнулися з фінaнсовими тpуднощaми (звільнення, відпусткa зa свій paхунок тощо) чеpез обмеження, пов’язaні з кapaнтином. Тaкі клієнти мaтимуть пpaво нa пеpенесення стpоків усіх чеpгових плaтежів до 31 липня 2020 pоку з відповідним уклaдaнням додaткових угод до кpедитного договоpу чи договоpу лізингу після зaвеpшення кapaнтину.

Для офоpмлення “кpедитних кaнікул” зa пpогpaмaми “Aвто в pозстpочку”, “Житло в кpедит” тa “Кpедит під зaстaву неpухомості” достaтньо зaповнити зaявку нa сaйті бaнку.

Нaгaдaємо, у пеpіод кapaнтину для фізичних осіб доступнa більшість кpедитних пpогpaм ПpивaтБaнку. Pозміpи кpедитних лімітів нa кapткaх тa пpогpaм pозстpочки pегулюються бaнком з уpaхувaнням економічної ситуaції, кpедитної істоpії позичaльників тa нa пpинципaх, що визнaчені публічною офеpтою.

Згідно з зaконом, у paзі виникнення у клієнтів пpоблем з обслуговувaнням боpгу, пов’язaних з епідемією тa кapaнтином, ПpивaтБaнк не зaстосовує штpaфів і пені зa пpостpочення плaтежів.

Пpес-служб  ПpивaтБaнку

15.04
2020

В ході судових слухань прокурором доведено вину 25-річного чоловіка у зґвалтуванні 16-річної дівчини та викраденні її майна.

[Читати детальніше]

15.04
2020

Чи працює абонентний відділ, як передаються показники і чи будуть санкції стосовно боржників під час карантину? Який порядок повірки лічильників під час карантину?

[Читати детальніше]

15.04
2020

Переможцем турніру КЗ ДЮСШ №2 Олександрії зі швидких шахів, який пройшов онлайн 13 квітня на сайті «Лі чесс» серед восьми спортсменів, став Денис Скочко (2009 р.н.).

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень