2.04
2020

Величезні штрафи та конфлікти з пасажирами: перевізники не хочуть виходити на роботу до кінця карантину.

У Кропивницькому сьогодні маршрутні таксі 25-ти маршрутів не виїхали у рейси. Як повідомив УНІАН заступник очільника обласної асоціації перевізників Дмитро Вінницький, водії маршрутних таксі не виїхали на роботу 2 квітня, в основному, через конфлікти з пасажирами та накладення поліцейськими великих штрафів.

«Містяни не реагують на зауваження водіїв щодо наповненості маршрутних засобів. До того ж, поліція під час рейдів почала виявляти ці порушення та оформляти адмінматеріали. Тепер водій може сплатити за перевезення більшої за норму кількості пасажирів 17 тисяч гривень», – зазначив Вінницький. Він додав, що вчора стався конфлікт, під час якого ледь не розбили вікно у маршрутному таксі. За словами Вінницького, маршрутні таксі знову почнуть курсувати після завершення карантину.

У міськраді міста Кропивницького повідомили, що наразі розробляється запровадження спеціальних рейсів для перевезення лише працівників критичної сфери за спеціальними перепустками.

УНІАН

2.04
2020

З метою убезпечення населення від інфікування прийнято рішення обстежити усіх водіїв міських автобусів загального користування, аби пересвідчитись, що вони не є носіями коронавірусу.

[Читати детальніше]

2.04
2020
[Читати детальніше]

2.04
2020

10-летний Егор лежал в больнице уже месяц. Он неудачно упал с велосипеда и перенес тяжелую операцию. Мальчик замкнулся в себе, не хотел вставать с кровати, а надо было расхаживаться. Родители не знали, что делать. Пока не вспомнили о… клоунах. Один звонок – и уже на следующий день проведать Егора в хирургическое отделение городской больницы №1 пришли Пираты. Они заглянули в палату: «А здесь лежит наш друг, который попал в такую переделку?» И дальше в ход пошли шутки, игры и загадки. У Егора загорелись глаза, он забыл о своих страданиях и даже смеялся, одетый в пиратскую треуголку и плащ.

[Читати детальніше]

2.04
2020

Олександрійці перераховують кошти для малозабезпечених людей, пенсіонерів, інвалідів, аби допомогти їм вижити у період карантину, коли підвищились ціни на продукти харчування, а значна кількість громадян тимчасово не працює через закриття підприємств.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень