14.03
2020

Фотографія колишнього прокурора області Сергія Жолонка, зроблена у Кропивницькому,  потрапила до медіа-проекту Ukrainer.

Так, минулого місяця автори проекту пропонували усім охочим знімати 29 лютого в будь-якому куточку України. До участі долучилося майжу 200 бажаючих.

«Мій маленький Кропивницький також потрапив у хроніку», – написав Жолонко на своїй сторінці у Фейсбук.

DOZOR

14.03
2020

Уже третий день на проспекте Соборном, напротив ДК «Светлопольский» стоит палатка партии Шария, в которой раздают листовки. На вопрос нашего корреспондента лидер местной организации ППШ, Артем Хазан ответил, что никой политики эта акция не несет.

[Читати детальніше]

14.03
2020

Как сообщил начальник управления образования и науки ОГА Владимир Таборанский, студенты всех учебных заведений области, которые проживают в общежитиях, должны разъехаться.

[Читати детальніше]

14.03
2020

Из-за введения карантинных ограничений, библиотеки города отменили и перенесли на неопределенный срок массовые мероприятия, занятия кружков и клубов, запланированные на март.

[Читати детальніше]

14.03
2020

Після введення подвійних рахунків щодо оплати послуг за спожитий природний газ в Олександрії зросла соціальна напруга серед населення. Тому міський голова С.Цапюк звернувся з офіційним листом до Прем’єр – міністра України
Д.Шмигаля, голови Верховної Ради України Д.Разумкова, голови НКРЕКП В.Тарасюка, депутата Верховної Ради О.Воронька щодо врегулювання відповідної проблеми на рівні держави. У листі йдеться:

[Читати детальніше]

14.03
2020

На території загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступеня ім.М.Горького встановлюється ігровий комплекс, пристосований для дітей з особливими потребами.

[Читати детальніше]

14.03
2020

Футбол вдома

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 та оголошенню на всій території країни карантину в період з 12 березня по 3 квітня 2020 року, футбольний клуб «Олександрія» інформує вболівальників, що домашні матчі 23 та 24 турів Favbet Ліги на КСК «Ніка» будуть проведені без глядачів.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень