20.02
2020

Міський голова Степан Цапюк впевнений, що депутати Кіровоградської обласної ради відповідально поставляться до питання реорганізації в Олександрії медичних закладів обласного підпорядкування і не допустять їх закриття та скорочення працівників. [Читати детальніше]

20.02
2020

Підприємець Олександр Куц отримав дозвіл виконавчого комітету на встановлення водних атракціонів на міському Центральному пляжі (зоні відпочинку біля водойми затопленого розрізу «Байдаківський») на термін з першого червня до 30 вересня 2020 року.

[Читати детальніше]

20.02
2020

За результатами обстеження, правом безкоштовного проїзду в міських автобусах у січні поточного року користувалися 4,2 тисячі пільговиків на день.

[Читати детальніше]

20.02
2020

Громадська рада при виконавчому комітеті Олександрійської міської ради направила звернення до Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова та Голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Валерія Тарасюка щодо скасування окремої плати за транспортування газу.

[Читати детальніше]

20.02
2020

Упродовж січня-лютого в мисливських угіддях Кіровоградщини пройшов облік тварин.

За результатами обліку відмічається підвищення чисельності оленя благородного. Нині вона становить 225 особин, що на 10 відсотків вище показника обліку в минулому році. Кількість оленів плямистих збільшилась на 4 відсотки до 118 особин. Зростає і  популяція козулі: на території області мешкає 6 397 особин (приріст порівняно з 2019 роком становив 143 голови).

Чисельність інших видів мисливських тварин знижується. Кабан представлений 425 особинами – на 15 відсотків менше, ніж торік. Чисельність зайця-русака – 71 524 особини (менше на 7 відсотків).

Збір облікових матеріалів проводили працівники державної лісової охорони разом з представниками 31 користувача мисливських угідь, природоохоронних органів та Держпродспоживслужби. На підставі цих даних буде розроблено низку заходів для забезпечення охорони й раціонального використання державного мисливського фонду, а також встановлено проекти лімітів добування мисливської дичини в сезоні полювання 2020/21 рр.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

20.02
2020

75-річна жителька Нової Праги через погане самопочуття опинилася у критичному стані. У своїй оселі жінка впала на підлогу, а вже підвестися самостійно так і не змогла. Відчинити двері сусідам, дістатися до телефону або будь-яким іншим чином покликати на допомогу, так само, не мала можливості.

[Читати детальніше]

20.02
2020

Реформа медицины, принятие нового Трудового кодекса, прекращение деятельности медучреджений – все это вызывает бурю возмущения в обществе. Больше всех под удар попадают рядовые сотрудники, многие из которых оказались на грани сокращения. Где искать защиту и поддержку? Люди обращаются в профсоюзы. Председатель Александрийского городского комитета профсоюза работников здравоохранения Геннадий Шкроб рассказал о том, какие задачи сегодня стоят перед профсоюзом.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень