4.02
2020

Жителі Кіpoвoгpадщини змушені сплачувати pахунки за poзпoділ газу, навіть якщo не кopистуються ним. Це для тoгo, щoб підтpимувати систему в poбoчoму стані.

[Читати детальніше]

4.02
2020

Минулого тижня холдинг AgroVіsta святкував 20-річний ювілей.

[Читати детальніше]

4.02
2020

З Інгульця витягли автівку

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

3 лютого о 16:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по вул. Діброви м. Олександрія легковий автомобіль ВАЗ 2111 знаходиться у р. Інгулець та потрібна допомога по його діставанню.

Травмованих чи загиблих немає. Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія на човні дістались до автівки та підтягли її до берега. Далі – за допомогою власних сил та пожежного автомобіля витягнули автомобіль на берег. При оформлении заявки на выплату выигрышей из украинских казино с настоящей лицензией , нужно знать, что игровые заведения перечисляют деньги с депозитов только на те реквизиты, которые использовались для пополнения игрового баланса. Если игрок раньше не пополнял счет через карту, он не сможет вывести на нее выигранные средства. Сначала ему необходимо хоть один раз пополнить свой счет с карточки, а потом уже заполнять заявку.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень