14.01
2020

Власникам супутникових тарілок: 20 січня сигнал найпопулярніших українських телеканалів буде закодовано.

Якщо у вас безкоштовне супутникове телебачення, то вже з 20 січня низка українських каналів зникне із “блакитного екрана”. Закодувати сигнал мовники вимушені через зобов’язання перед правовласниками. Супутниковий сигнал настільки потужний, що його покриття виходить далеко за межі України.

“Коли ми даємо незакодований сигнал, то заходимо на території інших держав. І ми почали отримувати скарги від міжнародних правовласників. Якщо телеканал “2+2″ мовить в Україні, відповідно у нас є права на фільми та серіали лише території нашої країни”, – пояснює Ярослав Пахольчук генеральний директор, керівник напрямку платного телебачення групи “1+1 Media”.

Наразі більшість українських користувачів супутникового телебачення, фактично, є “піратами”. Оскільки дивляться технічний сигнал, призначений для провайдерів. Тоді, як у світі, авторський контент давно захищений.

За словами фахівців, для того, аби продовжувати користуватися саме супутниковим телебаченням, слід придбати в офіційного провайдера новий тюнер. Зокрема, в Україні таких провайдерів два – Viasat i XtraTV.

Рекомендована ціна, зазначають експерти, 1 100 гривень. Ціна базового пакета каналів складатиме від 80 гривень на місяць.

ТСН

14.01
2020

Про це повідомляє Depo.Кропивницький з посиланням на пресслужбу обласної поліції. 

[Читати детальніше]

14.01
2020

Це давно заплановане інтерв’ю з колишнім головою Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергієм Кузьменком, а нині президентом футбольного клубу «Олександрія», почалося для мене більш ніж несподівано.

[Читати детальніше]

14.01
2020

Відповідна декларація претендента на посаду директора департаменту надання адміністративних послуг в Кропивницькому з’явилася на сайті НАЗК сьогодні, 14 січня.

[Читати детальніше]

14.01
2020

Кто скажет – нормально так парковаться, когда рядом пустая стоянка?

[Читати детальніше]

14.01
2020

Державні лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринках Кіровоградщини протягом 2019 року дослідили 352 714 партій продукції тваринного та рослинного походження.

За результатами проведених досліджень до реалізації не допущено харчові продукти та сировину загальною вагою 12 тонн 497 кг, а саме: м’ясо великої рогатої худоби, м’ясо свинини, рибу та рибопродукти, мед, молоко і молокопродукти, яйця, рослинну продукцію, інші харчові продукти.

Зокрема причинами недопущення до реалізації молока і молокопродуктів загальною вагою 4 тонни 315 кг стали гіркий присмак, підвищений рівень кислотності, ІІІ ступінь чистоти, порушення правил торгівлі (реалізація молока у використаних пластикових пляшках).

Риба з прісноводних водоймищ (249 кг) мала незадовільні органолептичні показники та була утилізована.

6 тонн 621 кг продукції рослинного походження уражені хворобами, гнила.

Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області

14.01
2020

Правоохоронці розшукують 38- річну жительку Олександрії Тетяну Іванову, яка пішла з міської лікарні, вчора, 13 січня.

[Читати детальніше]

14.01
2020

Как сообщил вчера на пресс-конференции для журналистов заместитель городского головы Андрей Некрасов, с нового года КП “Житлогосп” повышает тарифы на свои услуги на 10 %.

[Читати детальніше]

14.01
2020

В ніч із 13 на 14 січня на площі Соборній камерами відеонагляду було зафіксовано групу осіб, які влаштували бійку біля шахового майданчика.

[Читати детальніше]

14.01
2020

На Всеукраїнському фестивалі-конкурсі “Розмаїтi Caмоцвiти” квітуче місто Львів, попри сильну конкуренцію колектив здобув звання Лауреата Першої премiї (соло) та дипломПремії у категорії ансамблі.

[Читати детальніше]

14.01
2020

Детская воскресная школа – очень важная часть прихода храма Апостолов Петра и Павла УПЦ в поселке Александрийском (Димитрово). И наверняка самая известная – дети из этой школы часто выступают на епархиальных мероприятиях, принимают участие в фестивалях, а Рождественские колядки и щедривки в их исполнении и в сопровождении скрипок не раз приводили в восторг всех, кто их видел и слышал.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень