9.01
2020
[Читати детальніше]

9.01
2020

6 січня, напередодні Різдва, патрульні поліцейські Олександрійського відділу поліції, разом з капеланами громадського формування “Капелланський Патруль 13:4” відвідали декілька родин олександрійців, які опинились в складних життєвих обставинах.

[Читати детальніше]

9.01
2020

“Кулібін”з Олександрії

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Олександрійський “Кулібін” Сергій з 8-ї школи зібрав міні електромобіль.

[Читати детальніше]

9.01
2020

Головний правоохоронець Кіровоградщини Роман Козьяков розповів журналістам деталі подвійного вбивства у Світловодську вчора, 8 січня.

Як встановило слідство, невідомі постукали у хвіртку домоволодіння, коли чоловік вийшов відчинити, в нього поцілили. На звук пострілу вийшла його співмешканка, яка стала наступною жертвою.

Скоріше за все, стріляли з мисливської зброї. Загиблий – неодноразово судимий. На момент злочину в будинку знаходилася його хвора матір. Вона прикута до ліжка. У загиблої жінки лишився 19-річний син.

Наразі на місці пригоди працює слідчо-оперативна група, оскільки вчора було вже темно і, можливо, правоохоронці не все побачили. Причетних до злочину встановлюють, повідомляє кореспондент сайту Златопіль.

9.01
2020

Прокуратура Кіровоградської області повідомила про підозру заступнику начальника Головного управління пенсійного фонду в області за фактом привласнення коштів державного бюджету в особливо великих розмірах, за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.

За версією слідства, посадовець вступивши у змову з директором підрядної організації, який зобов’язувався здійснити прибирання приміщень та прилеглої території пенсійного фонду як в обласному центрі, так і її районних представництв, однак фактично не виконав жодних робіт.

Як з”ясували слідчі підрядник не мав для цієї діяльності ні відповідних працівників, ні засобів, також не міг залучати для прибирання інших суб’єктів господарської діяльності. При цьому надав заступнику начальника пенсійного фонду на підписання акти виконаних робіт, на підставі яких було здійснено перерахування державних коштів, за фактично неіснуючі послуги.
Сума збитків завданих державному бюджету злочинними діями склала 689 тис грн.
Досудове розслідування триває.
Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень