24.12
2019

25 грудня 2012 року близько четвертої години дня в Олександрії розбився військовий вертоліт Мі-8МТ бортовий номер 29.

[Читати детальніше]

24.12
2019

Тук-Тук уже тут!

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko
[Читати детальніше]

24.12
2019

Управляющий Александрийской епархией обратился к властям с просьбой не допустить развития конфликта в селе, где сторонники ПЦУ предпринимают попытки отобрать храм УПЦ.

[Читати детальніше]

24.12
2019

У вівторок, 24 грудня, Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо внесення Президенту України подання про призначення Голосеніної Тетяни Василівни на посаду судді Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області, йдеться на сайті ВРП.

[Читати детальніше]

24.12
2019

Зросла кількість потерпілих під час придушення бунту в СІЗО у Кропивницькому 17 грудня.

Про це кореспонденту CBN повідомив представник Уповноваженого ВРУ з прав людини на Кіровоградщині Олег Кошовий.

За його словами, під час стабілізації ситуації в’язнів позбавляли дозволених речей: телевізорів, електрочайників. Особисті речі просто викинули. Деяких в’язнів до інших установ перевозили у літніх капцях. Утримують близько півтисячі людей у будівлі, якій 110 років. Санітарно-побутові умови не витримують жодної критики.

«Кількість таких людей збільшилася з 25 до 58 осіб, з яких 64 більше одного разу зверталися по допомогу. На даний час всім допомога надана, ніхто не потребує госпіталізації. Звільнена частина керівників структурних підрозділів. Вирішується питання щодо комунально-побутового забезпечення установи», – сказав він.

Нагадаю, 17 грудня один із в’язнів побив жінку-психолога та закликав до непокори інших. Під час стабілізації ситуації група швидкого реагування застосувала до ув’язнених спецзасоби. Побили також людей з інвалідністю та одного неповнолітнього.

20 грудня в СІЗО виявили тіло ув’язненого. За медичним висновком, помер чоловік від отруєння невідомою речовиною, ймовірно, наркотичною, а не від побиття.

24.12
2019

Про це CBN розповів перший заступник голови Кіровоградської ОДА Ігор Кузьмін.

[Читати детальніше]

24.12
2019

7 грудня відбувся традиційний відкритий турнір СК «СПАРТА-17» з карате кіокушинкай у розділі «куміте» серед дітей віком від 6 до 13 рокі, присвячений 76 річниці визволення м. Олександрії від фашистських загарбників. Позмагатися за трофеї у вигляді кубків та медалей приїхали 279 юних спортсмена з м. Кропивницький (дві команди), смт Онуфріївка і Павлиш, м. Ірпень, з нашого міста приймали участь команди з ДЮСШ №2 та СК «СПАРТА-17». Команду-організатор представляли 155 спортсменів.  В якості суддів та рефері виступили Томаровщенко Максим, Капінус Андрій, Слинько Михайло, Томаровщенко Андрій, Баранов Денис, Павліченко Денис, Лагно Світлана, Бондаренко Микола, Цой Віктор, Дивляш Артем, Колісник Давид, Цевух Артем.  

[Читати детальніше]

24.12
2019

Куда уходят мечты

Рубрика: Новости. Автор: Админ

В конце 2015 года в «ОТ» появилась статья под названием «Первая в Украине солнечная батарея собрана в Александрии». Речь шла о том, что под руководством Сергея Каминского, преподавателя Александрийской секции МАН и директора департамента инноваций ООО «ПромКонверсия», была разработана новая технология производства батарей, позволяющая значительно сократить производственные затраты, при этом не теряя их эффективности. В следующей статье в июне 2016 года шла речь о том, что Каминский планирует построить в городе завод по производству солнечных батарей. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень