17.12
2019


Telegram-канал «Темный рыцарь», публикующий инсайды о деятельности фракции «Слуга народа», написал сегодня следующее:

Офис президента спешит пропихнуть закон о земле до нового года потому, что боится, что депутаты на праздники разъедутся домой и их там разагитируют до телесных повреждений средней тяжести.
И потом уже х… соберешь голоса.

Так что пи…те нас сейчас. Не затягивайте до нового года…

Разумков з самого початку був проти винесення на розгляд законопроєкту про вільний ринок землі. Він попереджав керівництво держави, що це не завершиться нічим, крім кровопролиття і пониження рейтингів. Утім, його ніхто не послухав. Ринок землі потрібен «соросятам» та власникам великих агрохолдингів. Вони ладні підкупити півпарламенту, аби під ялинку замість новорічного Олів’є, підкласти побитих депутатів та всенародну ненависть.
Милованов на фракції щось мимрив про те, що земля принесе в бюджет 0.9 відсотків від ВВП. Не 40%, як обіцяли, а менше 1%. Тоді навіщо це все?
З іншого боку підпирає Арахамія та Кирило Тимошенко, які протягують гральний бізнес. Лобістський варіант законопроєкту, який дозволяє встановлювати гральні автомати в торгових центрах. Кажуть, в інтересах Pari match.
І все це за планами керівництва Слуги Народу, має бути ухвалене до цієї п’ятниці, щоб спокійно роз‘їхатися по закордонних виборчих округах. Кому спокійно, а кому не дуже, скажу я вам.

17.12
2019

Постановою Верховної Ради України за особливі успіхи у здійсненні навчання і виховання учнів, вихованців, слухачів Премію Верховної Ради України присудили Балубі Олені Анатоліївні – вчителю іспанської мови олександрійської НВК № 9.

Кіровоградська обласна рада

17.12
2019

 Спеціалісти Кіровоградського ЦГМ розповіли про забруднення атмосферного повітря на території Кіровоградської області.
Що стосується нашого міста, то за їх даними концентрація пилу в 1,3 рази, а сажі – в 1,1 вище норми.

[Читати детальніше]

17.12
2019

Танцівник родом з Олександрії Олександр Лещенко отримав національну нагороду – премію «100 успішних українців».


“Простое человеческое Спасибо и благодарность всем, кому интересно моё Творчество! Низкий поклон…”, – написав він на своїй сторінці у Фейсбук.

17.12
2019

У Палаці культури міста Знам”янки відбувся шаховий турнір, присвячений 76-ій річниці визволення міста від фашистських загарбників.

[Читати детальніше]

17.12
2019


На прошлой неделе в Фейсбук появилось сообщение о создании в городе группы под названием “Антиколлектор”. Мы связались с одним из инициаторов создания сообщества Дмитрием Подкуром и он рассказал следующее.

[Читати детальніше]

17.12
2019


Пару дней назад в Фейсбук появилась заметка о том, что руководство города вместо зарплаты предложило врачам… собирать каштаны.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень