13.12
2019

У зв’язку з останніми подіями по переслідуванню патріотів хочу заявити наступне!

[Читати детальніше]

13.12
2019

З чим залишиться Пантаївка

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Перший заступник міського голови Л.Давиденко надала інформацію жителям селища Пантаївка, яким чином і в який спосіб їм доведеться господарювати після передачі об’єктів соціальної сфери на баланс селищної ради.

На які потреби витрачаються кошти пантаївського бюджету

На які потреби витрачаються кошти пантаївського бюджету12 грудня міський голова С.Цапюк запросив на зустріч депутатів та голову Пантаївської селищної ради, аби ознайомити їх з прийнятим на сесії міської ради рішенням щодо передачі об’єктів соціальної сфери.На жаль, конструктивної зустрічі не відбулося, оскільки депутати не бажали чути фінансові розрахунки того, яким чином і в який спосіб їм доведеться господарювати.Тому перший заступник міського голови Л.Давиденко надає відповідну інформацію жителям селища Пантаївки та Олександрії.

Опубліковано Сучасна Олександрія Пʼятниця, 13 грудня 2019 р.

Сучасна Олександрія

13.12
2019

Олександрійський коледж Білоцерківського національного аграрного університету долучився до послуги ПриватБанку та запровадив електронний студентський квиток у смартфоні.

[Читати детальніше]

13.12
2019

17 грудня о 17:00 годині в Олександрійській дитячій музичній школі за адресою: пл.Соборна, 6 відбудуться громадські слухання.
На розгляд будуть внесені питання: про звіт Олександрійського міського голови за 2019 рік; проекти програми економічного і соціального розвитку міста та бюджету Олександрії на 2020 рік.


13.12
2019

13 грудня міський голова Степан Цапюк провів технічну нараду з директором КП «Теплокомуненерго» Аллою Грибачовою стосовно стану теплових мереж Олександрії.

[Читати детальніше]

13.12
2019


Вчора, 12 грудня, сільського голову з Добровеличківського району викрили при вимаганні 100 тис. грн неправомірної вигоди.

Операція з викриття була проведена спільно з працівниками Управління ДСР в області та детективами слідчого управління Нацполіції в області.

Вказану суму посадовець ніби вимагав від місцевого мешканця за передачу із земель запасу комунальної власності громади земельних ділянок площею 20 га у власність для ведення особистого господарства.

Сільського голову затримано. Вирішується питання про оголошення йому підозри (за ч. 3 ст. 368 КК України) та обрання запобіжного заходу.

Прокуратура Кіровоградської області

13.12
2019

12 декабря “Александрия” играла в гостях с “Гентом” в заключительном туре группового этапа Лиги Европы.

[Читати детальніше]

13.12
2019

Красота без жертв

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Приближаются зимние праздники, и всем хочется встретить новый год своей жизни красивыми и обновленными. Как известно, все перемены начинаются с себя, поэтому важным заданием на ближайшие дни станет избавление от хлама, прежде всего в голове и в душе, и приведение в порядок мыслей и внешности. Это и есть лучшая подготовка к новому году и новой жизни в нем.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень