12.12
2019

З райдержадміністрацій області звільнять 35,65% працівників.

Про це повідомляє Depo.Кропивницький з посиланням на обласний центр зайнятості.

За оперативними даними, профільне анкетування в центрі зайнятості пройшли 414 осіб, які підлягають вивільненню, з них 327 – жінок, 87 – чоловіків. Середній вік вивільнюваних осіб складає 42 роки. Решта 600 поки не пройшли профільне анкетування, уточнили у центрі зайнятості.

За освітою: 181 особа – має вищу економічну освіту, 63 – педагогічну, 43 – технічну, 37 – юридичну та ін.

Районними державними адміністраціями створені спеціальні комісії для “запобігання різкому зростанню безробіття”. До складу цих комісій входять і фахівці центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.

12.12
2019

Протягом Новорічних і Різдвяних свят в Олександрії відбудеться ряд культурно-розважальних заходів. Основні концерти та народні гуляння проходитимуть на площі Соборній.

[Читати детальніше]

12.12
2019

На Кiровоградщинi представники бiзнесу поскаржилися на тиск контролюючих органiв.

Слiдчi ДБР проводять досудове слiдство у кримiнальному провадженнi за численними зверненнями пiдприємцiв щодо тиску на бiзнес з боку працiвникiв та керiвництва ДФС Кiровоградщини.

Про це CBN поiнформували в прес-службi обласної прокуратури.

Скаржилися у тому числi й громадськi органiзацiї.

Наразi проводять слiдчi дiї.

Слiдчий суддя надав дозволи на проведення примусових виїмок матерiалiв податкових перевiрок окремих суб’єктiв господарювання.

Правову оцiнку дiй спiвробiтникiв ДФС нададуть пiсля проведення економiчних експертиз.

12.12
2019

Неделя в соцсетях

Рубрика: Новости. Автор: Админ

На прошлой неделе прекрасная половина пользователей соцсетей активно поддержала флешмоб «Зроби фото з хусткою до Всесвітнього дня української хустки 7 грудня» – вся лента пестрила фотографиями красивых девушек всех возрастов в разноцветных национальных платках – бабушкином наследии. #Українська Хустка. “Підтримаймо українське!”

[Читати детальніше]

12.12
2019

(Начало рассказа 95-летней Натальи Лукьяновны Додатко – в предыдущем номере газеты “Олександрійський тиждень”)

К началу сороковых люди более-менее обжились. Было трудно с одеждой, сестра сшила юбку из плащ-палатки. И тут война. 18 августа 1942 года нас – молодежь из Недогарок – забрали в Германию. Сначала привезли в Александрию. На углу улицы Примакова была биржа труда. Нас свозили туда. Там работали врачи Лозинская и Черная. Они обследовали людей перед отправкой в Германию.

[Читати детальніше]

12.12
2019

11 декабря состоялась внеочередная сессия Александрийского городского совета, главным вопросом которой был выход поселка Пантаевка из состава Александрии.

[Читати детальніше]

12.12
2019

Кропивницький – другий в Україні за зручністю для пасажирів громадського транспорту.

Про це повідомляє соціологічна група Рейтинг, яка вже вп’яте проводить щорічне муніципальне дослідження від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту.

Цікаво, яке б місце зайняла у цьому рейтингу Олександрія?

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень