27.11
2019

В Укргидрометцентре рассказали, какой будет погода в декабре. Средняя месячная температура в Украине составит -4…+1°.

По прогнозу синоптиков, месячное количество осадков ожидается на уровне 34-72 мм – это в пределах средних многолетних значений.

“В декабре вероятны сильный ветер, метели, налипание мокрого снега, во время оттепелей – туманы и гололед”, – говорится в сообщении.

27.11
2019

Про це 27 листопада під час зустрічі голів ОТГ з очільником Кіровоградської ОДА розповів голова Приютівської селищної ОТГ Андрій Коломійцев.

[Читати детальніше]

27.11
2019

За заявою громадських активістів з Херсону Державне бюро розслідувань розпочало досудове розслідування щодо ексзаступника голови Херсонської ОДА, нині голови Кіровоградської ОДА Андрія та заступника обласного управління СБУ у Херсонській області Юрія Мотрука.

ГО “Ми – херсонці” звернулось до територіального управління ДБР у Мелітополі із заявою щодо про те, що вони вбачають протиправні дії чиновників.

Зокрема, активісти вважають, що будучи на посадах чиновники використовували адмінресурс, аби агітувати за Петра Порошенка. Нібито створивши рекламну фірму ТОВ “Медіапівдень”, яка юридично належить дружинам чиновників, вони незаконно розмістили на території області сотню білбордів.

Гречка

27.11
2019

Збив світлофор і втік

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В Олександрії 27 листопада о 3-й годині ночі сталася аварія по вул.Козацький шлях біля школи №6.

[Читати детальніше]

27.11
2019

Завтра, 28 ноября, состоится матч 5-го тура группового раунда Лиги Европы, в котором «Александрия» будет принимать «Вольфсбург». 

[Читати детальніше]

27.11
2019

ОКВП «Дніпро-Кіровоград» ввів у дію нові тарифи:

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень