25.11
2019

25 листопада міський голова С.Цапюк провів чергову робочу нараду з підготовки господарського комплексу до зими та роботи під час снігопадів. 

[Читати детальніше]

25.11
2019

КП «СвітлоЦентр» замінило старі світильники на енергозберігаючі led-лампи за маршрутом автобсів у Перемозькому мікрорайоні.

[Читати детальніше]

25.11
2019

Хто “заморозив” школу

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В управлінні освіти відбулася нарада із-за ситуації, що склалася в школі № 17, на ній були присутні директор школи, завгосп, головний інженер управління освіти, начальник управління освіти. Винною виявилася завхоз, тому що не повідомила про низьку температуру в школі в неділю.

[Читати детальніше]

25.11
2019

Голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь минулого тижня побував у восьми районах області та поділився своїми враженнями.

«З найбільш тривожного, що я чую – елементарно відсутність зв’язку Це для нас є ключовим пріоритетом. Як ми можемо говорити про інтернатизацію, коли у нас наприклад в одному з районів взагалі немає мобільного зв’язку», – підкреслив він.

«Друге – український інформаційний простір, адже є райони які не мають можливості отримувати інформацію про те, що відбувається в обласному центрі».

Третій блок питань, що потребує вирішення – належний стан автошляхів місцевого, обласного і державного значення. «На окремій робочій групі будемо складати детальний і закономірний план роботи на наступний рік щодо їх поточного ремонту, капітальному будівництву», – зауважив Андрій Балонь.

Сайт ОДА

25.11
2019

У рейтингу ТОП-100 найдорожчих брендів України є три бренди з Кіровоградщини.

Про це йдеться на сайті «Новое Время», передає кореспондент CBN.

Список ТОП-100 найдорожчих вітчизняних торгових марок підготували журнал «Новое Время» і компанія MPP Consulting.

У список потрапили бренди «Волошкове поле», який коштує шість мільйонів доларів, «Королівський смак» – 13 мільйонів доларів та «Ятрань» – 12 мільйонів доларів.

25.11
2019

В бывшем кинотеатре «Жовтень» полным ходом идут ремонтные работы.

[Читати детальніше]

25.11
2019

Учора, 24 листопада, на акцію протесту вийшло понад 700 людей. Вони вимагають приїзду Президента та прем’єра через проблеми з теплопостачанням, повідомляє “Суспільне”.

700 людей беруть участь в акції протесту у Світловодську.

700 людей беруть участь в акції протесту у Світловодську. Про це Суспільному розповів співорганізатор акції Іван Литюка. За його словами, протестуватимуть до 16-ї години. Нагадаємо, люди протестують, щоб привернути увагу до ситуації з теплопостачанням у Світловодську.Відео: Івана Литюки.

Опубліковано UA: Кропивницький Неділя, 24 листопада 2019 р.

Учасники акції протесту перекрили дамбу на в’їзді у місто зі сторони Кременчука. Учасник акції Іван Летюка розповів, що котельні у місті працюють не на повну потужність. Також тепла в оселях немає через пориви на тепломережах. Учасники акції вимагають, щоб у Світловодськ приїхав президент України та прем’єр-міністр, щоб створили при офісі Генеральної прокуратури слідчу групу, яка розслідує ситуацію у Світловодську.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень