19.11
2019

Бориспольский горрайонный суд Киевской области принял решение об избрании бывшему народному депутату Олегу Ляшко пресечения в виде личного поручительства.

Как передает корреспондент УНИАН, соответствующее решение в ходе судебного заседания объявил судья Юрий Кабанячий. Прокуратура просила о мере пресечения в виде содержания под стражей сроком на 60 суток без альтернативы в виде внесения залога. В то же время, суд решил частично удовлетворить ходатайство прокурора. Для Ляшко была избрана мера пресечения в виде личного поручительства депутата “Европейской солидарности” Виктории Сюмар и депутата “Батькивщины” Михаила Волынца.

19.11
2019

Протягом останніх трьох років на олександрійських землекористувачів, які не оформляють права користування земельними ділянками або не сплачують за оренду землі подано заяви для стягнення збитків на загальну суму понад 3,2 мільйона гривень.

[Читати детальніше]

19.11
2019

Где эта улица, где этот дом?

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

21 ноября громаду города приглашают обсудить проект детального плана территории в районе улицы Кольцевой.

[Читати детальніше]

19.11
2019

Відділ ГУ Держгеокадастру в Олександрійському районі повідомляє, що 29 листопада 2019 року відбудеться аукціон на земельну ділянку державної власності сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва – продаж права оренди на 7 років.

Подробне

19.11
2019

На Кіровоградщині через проект LIFT надійшло 290 заявок від бажаючих зайняти вакантні посади голів РДА.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень