14.11
2019

Такі кошти передбачені у Бюджеті України на 2020 рік, який Верховна Рада підтримала сьогодні.

Ці кошти передбачені на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.

Нагадаємо, пріоритетами на 2020 рік залишаються маршрути на Умань та на Полтаву, додається криворізький напрямок – дорога Н-23 “Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя”, а/д Н-08 “Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь”, Н-14-1 “Південний обхід м. Кропивницького”, Р-10 “Канів-Чигирин-Кременчук”.


Гречка

14.11
2019

Зустрічайте письменників

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

14.11
2019

Муніципальна безпека міської ради продовжує роботу з водіями, які розміщають свої автомобілі у невстановлених місцях.

[Читати детальніше]

14.11
2019

На Базе-2 нашли труп

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сегодня в бывшем отделение участковых Александрийского горотдела полиции на улице Казацкой, так называемой Базе-2, нашли труп мужчины.

Признаков насильственной смерти не обнаружено. На месте происшествия работает полиция.

Олександр ГуржійПолітична Олександрія

14.11
2019

Цьогорічний тур письменника, мандрівника і популяризатора науки Макса Кідрука з книгою «Доки світло не згасне назавжди» включав у себе 70 міст України, серед яких 45 – райцентри, у тому числі й Олександрія. Сам Макс називає його особливим – впродовж наступних двох років турів більше не буде, оскільки Кідрук планує «засісти у барлозі» і працювати над серією романів про колонізацію Марса. Але особливість не лише у цьому. Як і обіцяв, Кідрук представив молодого письменника Юрія Даценка з дебютним романом «Пастка для різника». Макс, який сьогодні є одним із найпопулярніших українських авторів, пригадує, як у 2009 році, коли вийшов з друку його перший твір – тревелог «Мексиканські хроніки», його «розкручував» уже знаний Андрій Курков, взявши Кідрука у міні-тур і надавши час «на розігріві». «Я був дурний, пафосний і не міг збагнути чому, – говорить Макс.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень