28.10
2019

ОКВП «Дніпро-Кіровоград» планує придбати послуги з фізичної охорони об’єктів підприємства. Відповідна інформація про початок тендеру опублікована на сайті електронних закупівель «Prozorro».

Планується встановити охорону на 21 посту у таких населених пунктах, як Кропивницький, Світловодськ, Олександрія, Знам’янка, с. Смоліне, с. Новоархангельск.  Очікувана вартість закупівлі складає 7 378 560,00 гривень.

Учасники тендеру зобов’язані надати довідку про наявність діючих підрозділів охорони та наявність цілодобових чергових частин з адресами.

Охоронці мають прибувати за викликом до вказаних населених пунктів не пізніше, ніж за 30 хвилин з моменту отримання інформації про виклик. Кожна мобільна група швидкого реагування складатиметься з не менш, ніж 4 осіб, також охоронці повинні мати при собі засоби спецзахисту: гумові кийки, бронежилети, балончики «Терен», а також радіостанції.

DOZOR

28.10
2019

27 жовтня танцівниці старшої групи Театру танцю Street Ballet разом зі своїм керівником Ліною Касєєвою вирушили в подорож по Європі, щоб взяти участь у міжнародному конкурсі “Alfa Fest Prague”, який відбудеться у Празі 01 листопада 2019.

Зараз дівчата знаходяться у Львові,  а далі вирушають до столиці Угорщини Будапешту.

ALex City

28.10
2019

Станом на 15.30 усі котельні міста працюють крім центральної.

[Читати детальніше]

28.10
2019

Розпорядженням міського голови С. Цапюка з 28 жовтня в Олександрії розпочато опалювальний сезон.


Станом на 12 годину працюють котельні у Південному і Перемозькому мікрорайонах, по пр. Соборному 118, пров. Маршала Конєва. У процесі запуску котельня по вул. Шевченка 61а і по вул. Г. Сокальського.

Сучасна Олександрія

28.10
2019

Кто помнит, когда в Александрии сдали последний дом, построенный за бюджетные деньги? Это было так давно, что кажется сказкой. Не верили в такие сказки и в областном центре, пока 18 сентября этого года 54 счастливых новосела не получили ключи от квартир в многоэтажке, которую возвели на средства городского бюджета.

[Читати детальніше]

28.10
2019

В Александрийском районе заканчиваются полевые работы, и ко Дню работников сельского хозяйства Украины, который будет отмечаться 17 ноября, весь урожай будет собран. Несмотря на капризы природы, которая в этом году принесла почти 100 дней засухи, аграрии готовы отметить очередной рекорд урожайности. Так, если еще несколько лет назад показатель в 300 тысяч тонн считался высоким достижением, а 320 – наивысшей планкой, которая была возможна лишь при благоприятных погодных условиях, то результат 2019 года ожидается с показателем в 350 тысяч тонн.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень