12.10
2019

Автогонки на Соборной

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сегодня днем на трассе «Вербовая лоза» состоялись квалификационные заезды 4-го этапа чемпионата Украины по автомобильным гонкам.

[Читати детальніше]

12.10
2019

Олександрійський політехнічний коледж, найпопулярніший вищий навчальний заклад міста, святкує ювілей – 65 років. Він веде відлік історії з 1954-го. 15 років тому, до 50-річчя закладу, колектив видав брошуру «Олександрійський індустріальний технікум : 50 років (1954-2004) – гортаючи сторінки історії», у якій є така інформація: «За 50 років у технікумі підготовлено 10642 спеціалісти середньої ланки, які працюють не лише в Україні. Серед них – герої війни і праці, міністри й губернатори, професори й кандидати наук, держслужбовці й бізнесмени». Цей нарис не претендує на роль історичного твору, але пам’ятаючи про те, що в душі кожного десятого олександрійця є куточок, пов’язаний зі студентськими роками в ОІТ, він буде цікавим для широкого загалу, особливо для жителів нашого міста.

Лаборторний корпурс, 1963 рік
[Читати детальніше]

12.10
2019

Александрия получила субвенцию в размере 2,2 млн грн для обеспечения жильем семи детей-сирот и лишенных родительской опеки, в их числе есть и ребенок с инвалидностью. Об этом на заседании исполнительного комитета сообщила начальник управления труда и социальной защиты населения горсовета Елена Назаренко. На то, чтобы найти подходящее жилье в Александрии или в Кировоградской области, сиротам дается один год. Деньги на покупку поступят на их личный счет после составления договора купли-продажи. Жилье за государственные средства приобретается при условии, что оно не может быть продано, обменяно или подарено в течение 10 лет. [Читати детальніше]

12.10
2019

Сегодня на Соборной площади проходит «Покровская ярмарка».

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень