24.09
2019

На Кiровоградщинi запрацювало управлiння якостi освiти.

23 вересня, на початку апаратної наради в облдержадмiнiстрацiї в.о. голови Свiтлана Лобанова представила новопризначених керiвникiв. В тому числi – нового управлiння, що контролюватиме якiсть освiти, повiдомляє кореспонденту сайту Златопіль.

Керiвником управлiння Державної служби якостi освiти в Кiровоградськiй областi призначили Лiлiю Синчук.

Служба, вiдповiдно до наданих повноважень, здiйснюватиме державний нагляд за станом забезпечення якостi освiти та освiтньої дiяльностi, дотримання законодавства закладами освiти.

«Управлiння буде займатися питаннями в рамках наданих йому повноважень – питаннями контролю якостi освiти в областi. Лiлiя Сергiївна на найближчiй нарадi нас поiнформує детальнiше для того, щоб територiї розумiли, чим буде займатися управлiння», – сказала Свiтлана Лобанова.

24.09
2019

У вересні пoбутoві спoживaчі Кіpoвoгpaдщини oтpимувaтимуть гaз зa нижчими цінaми, тo ж тapиф для нaселення зменшиться.

[Читати детальніше]

24.09
2019

Протягом останнього місяця за спалювання листя і сміття муніципальною безпекою Олександрії складено 42 адмінпротоколи.

[Читати детальніше]

24.09
2019

На нараді з керівниками ЖКГ міський голова Степан Цапюк поставив завдання розмістити 13 «лежачих поліцейських» біля навчальних закладів: гімназії ім.Т.Г.Шевченка, ЛІТу, олександрійського колегіуму, шкіл №№2,9,15,17,19 та по вул. Садовій поруч з дитячим садочком №2.

[Читати детальніше]

24.09
2019

Александрийские онкологи предупреждают: если в ближайшее время не решить вопроса с приобретением источника для аппарата лучевой терапии, то лечение больных в онкодиспансере с марта следующего года может прекратиться. Об этом нашему корреспонденту рассказали главные специалисты-врачи диспансера Владимир Хирса и Олег Носов.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень