23.09
2019

В Александрии в магазине «Економич», который находится в переулке Серова (возле КТМ) драка закончилась несколькими колотыми ранами, нанесенными разбитой бутылкой.

[Читати детальніше]

23.09
2019

У Кіровоградській області запрацював мобільний додаток для виклику поліції.

Із допомогою додатку My Pol люди, які опинилися в небезпечній ситуації, матимуть можливість викликати наряд поліції одним натисканням кнопки SOS, без здійснення дзвінка. Завдяки системі геолокації, оператор одразу розуміє, звідки саме надходить виклик, і направляє наряд на місце події для реагування.

Завантажити My Pol можна за посиланнями: Google Play та App Store. Чтобы игровые автоматы в онлайн казино не приносили разочарования, нужно выбирать достойные клубы, которые предлагают лицензионный софт. Вот здесь собрана коллекция самых популярных слотов, отзывы о которых в интернете говорят, что именно они приносят прибыль с завидной регулярностью. Выигрыш денег в азартных играх – это не миф, а реальность!

23.09
2019

У Приютівській ОТГ будують фотогальванічну електростанцію з розрахунковою кількістю виробничої потужності 10 Мвт.

[Читати детальніше]

23.09
2019

Як у Войнівці ярмаркували

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Минулої суботи, 21 вересня, на гостинній войнівській землі Приютівської об’єднаної територіальної громади було надзвичайно велелюдно. Адже цього дня до Войнівки з’їжджалися та сходилися сотні людей на грандіозну подію — «Ярмарок крафтових виробів». Даний захід проходив у рамках програми «Малі міста-великі враження» від Міністерства культури, молоді та спорту України. Відбувався він на місцевому стадіоні, територія якого, власне, перетворилася у велике ярмаркове поле. Розподілене воно було на різні локації.

[Читати детальніше]

23.09
2019

Згідно з постановою Кабінету Міністрів, віднині споживач може обирати один з п’яти варіантів договорів з ОКВП «Дніпро-Кіровоград», три з них стосуються жителів приватного сектору.

Оскільки більше 70 відсотків споживачів є мешканцями багатоквартирних будинків, то обирати їм потрібно буде з двох варіантів – укладати індивідуальний чи колективний договір.

[Читати детальніше]

23.09
2019

Её наследие

Рубрика: Новости. Автор: Lena

14 сентября создательнице и первому директору александрийского Музея Мира, историку и музееведу Инне Антоновне Шульге исполнилось бы 95 лет. Она родилась в 1924 году в Коростене на Житомирщине, а ушла из жизни седьмого мая 2003 года в Александрии – шла с мероприятия, посвященного Дню Победы, села отдохнуть на скамейке на площади и умерла. Случилось это в центре нашего города, который стал для нее родным и Почетным гражданином которого она была и остается.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень