12.09
2019

Фото і коментарі

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Фото Сергея Дробышева

[Читати детальніше]

12.09
2019

Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою “Рейтинг” 6-10 вересня 2019 року.

“71% опитаних задоволені діяльністю Президента України В.Зеленського, 11% – протилежної думки, 18% – не змогли сформувати своє ставлення до нього. У порівнянні із липнем цього року рівень задоволеності роботою глави держави зріс майже у півтора раза”, – йдеться у повідомленні.

При цьому 29% опитаних позитивно оцінюють роботу очільника уряду Олексія Гончарука, з іншого боку 11% – негативно. Дві третини ще не змогли дати оцінок новому Прем’єр-міністру.

Роботою новообраної Верховної Ради задоволені 39% респондентів, незадоволені – 16%. Не змогли оцінити – 45%.

Абсолютна більшість опитаних (понад 90%) підтримують ініціативи стосовно дострокового припинення повноважень народного депутата за кнопкодавство та прогули, зменшення кількості народних депутатів із 450 до 300 та зняття депутатської недоторканності.

Як зазначається у повідомленні, понад 70% підтримують надання законодавчої ініціативи громадянам України, розширення повноважень Президента щодо призначення керівників Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, а також збільшення кількості уповноважених з прав людини (омбудсменів). Близько двох третин виступають за закріплення в Конституції норми про вибори народних депутатiв за пропорцiйною виборчою системою та скасування адвокатської монополiї.

12.09
2019

Проверить всех!

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

На сегодняшнем заседании исполнительного комитета городской голова Степан Цапюк рассказал о ходе проверок предпринимателей города на предмет соблюдения ими действующего законодательства.

[Читати детальніше]

12.09
2019

Мусор по-новому

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

На сегодняшнем заседании исполнительного комитета было принято решение назначить исполнителем услуг по захоронению твердых бытовых отходов на территории городской свалки частное предприятие «АЛЕКСАНДРИЯ-ЭКО 2019».

[Читати детальніше]

12.09
2019

Афиша

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

3 октября в ДК «Светлопольский» состоятся спектакли Коломийского академического драматического театра им. И.Озаркевича «Спасибо, Барби» и «Спасите, меня женят».

12.09
2019

13 октября в Александрии пройдут соревнования 4-го этапа Чемпионата Украины по автомобильному кроссу.

Торжественное открытие мероприятия состоится 12 октября на пл. Соборной, а соревнования пройдут 13 октября на трассе «Вербовая Лоза».

Мне денег не особо хватает на нормальную жизнь. Мой приятель делает ставки на спорт в 1 хbet https://1-xbet.co и неплохо на этом зарабатывает. Хочу тоже попробовать, подскажите какую стратегию использовать, прогнозы смотреть?

12.09
2019

12 вересня, стартував онлайн продаж квитків на перший домашній поєдинок ФК «Олександрія» у груповому етапі Ліги Європи 2019/2020.

[Читати детальніше]

12.09
2019

Гайда на зарядку

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В суботу 14 вересня футбольний клуб «Олександрія» спільно з TRX Pantera запрошує всіх бажаючих на ранкову зарядку!

[Читати детальніше]

12.09
2019

Его хотели посадить на 10 лет за жестокое убийство, которого он не совершал, а правоохранительная система продержала его полтора года в СИЗО, хотя доказать невиновность было делом нескольких дней. Эта история случилась с 33-летним александрийцем Андреем Антоненко.

[Читати детальніше]

12.09
2019

Водій вантажівки, що розвозив по магазинам області продукти харчування та алкогольні напої, став жертвою невідомих зловмисників.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень