2.09
2019

А у вас вода якого кольору?

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

“За що ми повині платити такі великі гроші? М. Олександрія 15-й район”, – написав сьогодні у Фейсбук Михаил Пшеничный.

[Читати детальніше]

2.09
2019

Благотворительный концерт под таким названием пройдет в ДК «Светлопольский» 14 сентября в 11.00. В ходе мероприятия будет организован сбор средств на реабилитацию 14-летней Екатерины Кулешовой с диагнозом ДЦП. Инициатор проведения концерта – александрийская общественная организация матерей детей-инвалидов «Сердце матери» (руководитель – Юлия Левандовская).



Елена Карпачева

2.09
2019

Городские власти неоднократно заявляли, что, согласно новой медицинской реформе, в Александрии необходимо сократить большое количество медицинских работников. В последний раз эта цифра прозвучала в количестве более 200 человек. В то же время общественность города бурно обсуждает в соцсетях длинные очереди в Детской больнице и жалуется на отсутствие специалистов. Как такое может сочетаться: то не хватает, а то сокращают?

Прояснить ситуацию мы попросили главного врача Центра первичной медико-санитарной помощи Александрии Сергея Дьячука.

[Читати детальніше]

2.09
2019

Вихователі – графітчики

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Днями одну із стін, яка межує зі спортивно-ігровим комплексом у Південному мікрорайоні, привели в належний вигляд. Паркан розмежовує зону відпочинку та приватну стоянку і мав донедавна непривабливий вигляд.

[Читати детальніше]

2.09
2019

У Кропивницькому волонтери розшукують ноутбук на курс з вивчення англiйської мови для учасників та учасниць бойових дій. Про це на сторінці  у соцмережі повідомила волонтерка Наталія Салімова.

“Ми розпочали курси вивчення англiйської мови для учасникiв/учасниць росiйсько-української вiйни. На навчання сформували групу вмотивованих хлопцiв та дiвчат, з якими буде працювати викладачка. I нiбито все добре, але є одне: для реалiзацiї поставленої мети  нам потрiбний ноутбук! Можливо в кого є можливiсть надати нам найпростіший ноутбук для проведення курсiв, ми будемо вдячнi”, – йдеться у повідомленні.

Рідний край

2.09
2019

Цьогоріч Кіровоградщина піднялася у рейтингу ЗНО з української мови у порівнянні з минулим роком з 17-го місця на 13 місце.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень