20.08
2019

Олександрійський міськрайонний суд розглянув обвинувальний акт щодо старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Олександрійського відділу поліці за обвинуваченням у скоєнні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст 369-2 ( зловживання впливом) КК України.Подія мала місце у жовтні 2018 року.

[Читати детальніше]

20.08
2019

Останнім часом в інтеpнеті почала шиpитися інфоpмація  пpо те, що pадіоактивна хмаpа, яка утвоpилася від після вибуху pосійської pакети під час випpобувань під Севеpодвінськом, дійшла до Укpаїни, «накpивши» кілька областей в тому числі й Кіpовогpадську область.

Пpиводом для таких чуток стала каpта, опpилюднена у Twitter виконавчим секpетаpем Оpганізації Договоpу пpо всеосяжну забоpону ядеpних випpобувань Ласінною Зеpбо. На ній  нібито видно, що pадіоактивна хмаpа літала над Укpаїною з 15 по 18 сеpпня.

Зокpема, мова йде пpо більшу частину південно-східних pегіонів, окупований PФ Кpим, а також пpо частину центpальних pайонів кpаїни.

Точка доступу звеpнулася за коментаpем до диpектоpа депаpтаменту екології та пpиpодних pесуpсів КОДА Олександpа Ковтунова. Посадовець зазначив, що впеpше чує пpо таку ситуацію.

  • Гідpометеоpологічна станція кожного дня фіксує pадіаційний стан в області. Ми кожного дня отpимуємо мінімальні та максимальні показники pадіації. У нас все в ноpмі, – зазначив Олександp Ковтунов.

В ДСНС області пpо pадіоактивну хмаpу з Pосії теж нічого не чули так само як і в обласному центpі гідpометеоpології.

  • Ми не можемо підтвеpдити цю інфоpмацію, так як pадіація в області не пеpевищує ноpми, – повідомили у відомстві. Vavada промокод 2021

20.08
2019


Це ОСББ та ЖБК із Олександрії – «Соборний, 107» (8 599,80 грн.), «Берізка-143/3» (40 204,32 грн.), «Арка» (26 138,40 грн.), «Камея» (20 000 грн.), «Веселка» (38 000 грн.), «Вуглинка» (24 020 грн.).

Загалом, цього року ОСББ та ЖБК області вже отримали з обласного бюджету відшкодувань на 380 тис. грн., повідомляє сайт Кіровоградскої ОДА.

20.08
2019

КП «Теплокоммунэнерго» планирует уменьшить тарифы на тепло для всех потребителей. Об этом сообщается на сайте предприятия.

[Читати детальніше]

20.08
2019

Врятував і прихистив

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

19 серпня о 16:01 до Служби порятунку «101» надійшло звернення від завідуючої дитячим дошкільним закладом № 39 м. Олександрія про те, що у вентиляційний канал закладу потрапило кошеня та немає можливості визволити його власними силами. Рятувальники 2-го ДПРЗ м. Олександрія перфоратором утворили отвір у стіні та витягнули тваринку.

умовне фото
[Читати детальніше]

20.08
2019

Пока малыш спал, Рита взяла в руки старые джинсы и представила, что из них может получиться хороший рюкзак. Сразу приступила к работе – без выкройки вырезала детали, сложила, приметала и в тот же день рассказала подружке, что будет шить рюкзаки, хотя еще не совсем представляла как. Подружка и стала первой заказчицей, рюкзак для нее был сшит на старенькой швейной машинке «Зингер». Этот рюкзак «живой» и сейчас – подарен папе подружки, который носит в нем набор инструментов. Следующим заказом стал рюкзак для ноутбука на два отделения, он тоже служит владельцам по сей день.

[Читати детальніше]

20.08
2019

Дореформировались

Рубрика: Новости. Автор: Lena

Стоимость услуг по водоснабжению в Александрии в очередной раз вырастет в ближайшее время, а подавать ее, возможно, будут по часам.

[Читати детальніше]

20.08
2019

Опасная «клубничка»

Рубрика: Новости. Автор: Lena

«Соли для ванн», «спайсы», «клубника» – если вы увидите такие надписи на стенах или заборах, да еще и с указанным рядом номером телефона, знайте: речь идет совсем не о том, что вы подумали. Это значит, что поблизости продают опасные синтетические наркотики. Метилендиоксипировалерон (МДПВ) очень популярен в молодежной среде, не случайно граффити с рекламой «солей» часто встречаются по соседству со школами.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень