31.07
2019

Обраний у нардепи в 103 окрузі Кіровоградщини висуванець партії «Слуга народу» Олег Воронько зізнався журналістам, що він людина «скромна, але досить небідна». Про це нардеп сказав журналістам сайту OBOZREVATEL у Трускавці, де проходить тижневий курс навчання та зізнається, що свої щоденні витрати давно не рахує.

[Читати детальніше]

31.07
2019

Сегодня на стадионе “Ника” состоялся первый матч 1-го тура украинской Премьер-лиги.

[Читати детальніше]

30.07
2019

Офис президента планирует отменить мораторий на продажу сельскохозяйственной земли до конца текущего года. Об этом заявил заместитель руководителя ОП Алексей Гончарук, сообщает Bloomberg.

По его словам, в Украине также планируют запустить рынок сельхозземли.

“В нашей команде есть понимание, что если этого не сделать в этом году, то будет достаточно сложно”, – сказал Гончарук.

Также он отметил, что сейчас Офис президента проводит переговоры со Всемирным банком по модели открытия рынка земли в Украине.

Так, согласно наиболее радикальной модели, отмена моратория приведет к ускорению экономического роста Украины на 3% в год, а в соответствии с наименее радикальной – 0,5%.

30.07
2019

При дослідженні виявлено невідповідність проб річкової води. Це чотири пляжі в Олександрії (міський пляж УЖКГ, район ЗОШ №8, річка Інгулець, місце купання і відпочинку села Звенигородка).

[Читати детальніше]

30.07
2019

Операція “Кавун”

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

29 липня робоча група провела обстеження тимчасових майданчиків, де здійснюється торгівля баштанними культурами.
Було обстежено 15 точок з продажу кавунів. У результаті перевірки портативним вимірювачем на нітрати виявлено, що їх вміст складає від 60 до 287 одиниць. 

[Читати детальніше]

30.07
2019

В среду, 31 июля, состоится поединок 1-го тура УПЛ, в котором «Александрия» примет донецкий «Шахтер».

[Читати детальніше]

30.07
2019

Суд шукає держслужбовця

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області оголошує конкурс на зайняття посад державної служби категорії «В».

[Читати детальніше]

30.07
2019

25 июля в Доме футбола состоялась пресс-конференция, посвящённая началу очередного футбольного чемпионата Украины и выступлению ФК «Александрия» в лиге Европы. Пресс-конференцию провели президент клуба Сергей Кузьменко, главный тренер Владимир Шаран, директор клуба Дмитрий Китаев и пресс-секретарь Юрий Беланюк.

[Читати детальніше]

30.07
2019

Арбузы с наколками?

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko


Начался сезон баштанных. Люди покупают арбузы, дыни.
Вот такой арбузик был приобретен сегодня возле центрального рынка.

[Читати детальніше]

29.07
2019

За наклеп треба відповідати перед законом. У 2015 році директор ВАТ «Завод «Агромаш» Лавренко С. В. направив у державні органи влади недостовірну інформацію, поширену Логвиновим Б. І. у друкованому виданні, яка звинувачує міського голову С. Цапюка у розкраданні «Агромашу».

[Читати детальніше]

29.07
2019

Комунальне підприємство “Олександрійський центральний ринок” відкрило свою сторінку у Фейсбук, де анонсує товари та їх вартість.

29.07
2019

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко запропонував створити робочу групу для обговорення зміни адміністративно-територіального устрою, зокрема в частині створення трьох районів у Кіровоградській області.

[Читати детальніше]

29.07
2019

Майже добігла кінця депутатська каденція Верховної ради восьмого скликання. Народне забуття дуже швидко поглинає навіть тих нардепів, хто протягом каденції не вилазив зі столичних телеекранів та радіоефіру, не гребував гучними та скандальними демаршами у парламентській залі, з усіх сил намагаючись саме цим, а не корисною діяльністю, привернути до себе суспільну увагу та завоювати дешевий авторитет…

[Читати детальніше]

29.07
2019

Про це сьогодні під час апаратної наради в ОДА наголосив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

[Читати детальніше]

29.07
2019

14 місяців оперативники Департаменту карного розшуку та Херсонського главку проводили оперативно-розшукові заходи, аби затримати банду нападників на ювелірні магазини. Сума завданих розбійниками збитків становить понад 5 мільйонів доларів США.

[Читати детальніше]

29.07
2019

На Кіровоградщині нарахували близько 204 000 голів свиней, в тому числі в 122 господарствах – 135 000 голів, у приватному секторі – 68 000 голів.

Про це сьогодні, 29 липня, під час апаратної наради в ОДА повідомив начальник ГУ Держпродспоживслужби в області Ігор Бойчук, передає кореспондент CBN.

Темою номер один протягом останніх років на Кіровоградщині була і залишається африканська чума свиней. З початку виявлення захворювання в Україні з 2012 року зареєстрували 488 випадків, з яких – 14 випадків припадає і на Кіровоградську область.

Протягом 2018 року на Кіровоградщині не реєстрували африканську чуму свиней. Захворювання нагадало про себе в цьому році, коли на території області у квітні зареєстрували неблагополучний пункт щодо африканської чуми свиней – у мисливських угіддях лісового урочища «Таранове – 2» Вільховатського лісництва Гайворонського району. Після проведення заходів з локалізації та ліквідації вогнища інфекції неблагополучний пункт оздоровили.

Спалахи захворювання майже щодня виникають на території України, про що свідчать повідомлення з сусідніх областей. Найближчі вогнища інфекції – в Миколаївській, Дніпропетровській, Полтавській областях.

Це говорить про те, що збудник АЧС постійно циркулює в природі і загрожує свинарській галузі.

CBN

29.07
2019

У вихідний близько 10-ої години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшов сигнал «тривога» з охоронюваного цеху у місті Олександрія. Негайно на об’єкт було направлено наряд реагування місцевого відділення поліції охорони в Кіровоградській області.

[Читати детальніше]

29.07
2019

Плюс 35 инфицированных

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

26-28 июля благотворительная организация “Шлях до життя” при поддержке депутата Александрийского районного совета, руководителя городской организации политической партии ВО «Батькивщина» Виталия Журавлёва провела бесплатное и анонимное тестирование на гепатит С.

Подробн

28.07
2019

Опубліковано Татьяною Кузнецовою Неділя, 28 липня 2019 р.

28.07
2019

Лидер торговых сетей

Рубрика: Новости. Автор: Lena

28 июля – День работников торговли

«Хочу поделиться своими соображениями о бурно развивающейся в Кременчуге и в Александрии торговой сети «Маркетопт», – написал на сайте «Отзовик» кременчужанин В. Бушман, отметив среди достоинств магазинов доступные цены, вежливый персонал и большой ассортимент товаров. – Сразу предупреждаю: никакого отношения к сети не имею! Только как покупатель. Никаких конкретных данных о владельцах и истории работы компании в интернете найти невозможно. На всех сайтах, где упоминается торговая сеть, речь идёт или об адресах магазинов, или об акциях.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень