29.05
2019

Украинская певица Оля Полякова заявила, что создает свою партию. Об этом вокалистка рассказала на Форуме женского партнерства.

Она утверждает, что женщины являются “силой” Украины. 

“Сейчас начнется предвыборная гонка в парламент. И мне надоело голосовать за какого-то дядю с плакатом, про которого я ничего не знаю. Понимаете? И миллионам людей очень хочется знать лично людей, за кого они будут голосовать. Поэтому я официально заявляю – я начинаю создание партии, которая будет отвечать данному запросу. И это будет первая женская партия Украины”, – рассказала Полякова.

Артистка добавила, что это заявление не является шуткой и ей в команду нужны девушки.

29.05
2019

29.05
2019


Фотозона з’явилася на внутрішньому подвір’ї закладу.

[Читати детальніше]

29.05
2019

Міський комунальний пляж у Байдаківському мікрорайоні готовий до відкриття пляжного сезону.


Комунальники встановили альтанки, зонтики від сонця, кабінки для перевдягання, велопарковку, сміттєві урни, сходинки. Облаштовуються два нових містка для входу у воду. 
Із 1 червня відпочиваючі зможуть скористатися катамаранами і човнами.

Повідомляє сайт міської ради: http://olexrada.gov.ua/…/komunalnyj-plyazh-gotovyj-do-kupal…

29.05
2019

Чeрeз травму вopoтаpя “Динамo” Дeниcа Бoйка гoлoвний тpeнep збipнoї Укpаїни Андpiй Шeвчeнкo викликав дo cкладу нацioнальнoї кoманди гoлкiпepа “Олександрії” Юpiя Панькiва.

[Читати детальніше]

29.05
2019

Комітет Верховної Ради з питань правової політики і правосуддя рекомендував парламенту схвалити законопроекти про перейменування Кіровоградської та Дніпропетровської областей.

Таке рішення ухвалили під час засідання 29 травня, передає «Інтерфакс-Україна».

У законопроектах Кіровоградську область пропонують перейменувати на Кропивницьку, а Дніпропетровську — на Січеславську.

29.05
2019

«The Show Must Go On»

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

СВЯТКОВЕ ШОУ на трибунах КСК «НІКА».

[Читати детальніше]

29.05
2019


Галузь освіти Кіровоградської області щороку демонструє позитивну динаміку розвитку. Протягом останніх трьох років область перемістилася з сьомого на четверте місце у рейтингу Кабінету Міністрів України за напрямом «Доступність та якість послуг у сфері освіти».

За підсумками 2018 року область піднялася вверх на одну позицію, посівши четверте місце з 25 територій після Харківської області, м. Києва та Черкаської області.Зокрема, область займає перше місце з підключення закладів загальної середньої освіти до Інтернету. Протягом 2018 року оновлено комп’ютерну техніку у закладах загальної середньої освіти, придбано 698 одиниць комп’ютерної техніки. Це персональні комп’ютери, ноутбуки, техніка для друкування копіювання, сканування та ламінування.

Область утримує лідерські позиції (перше місце) з підвезення дітей до місць навчання (100% відповідно до потреби). Щороку парк шкільних автобусів поповнюється, а саме: у 2018 році придбано дев’ять шкільних автобусів на загальну суму 16,4 млн. грн. У першому півріччі 2019 року придбано 12 шкільних автобусів, наразі тривають конкурсні процедури з придбання ще 7 шкільних автобусів.

сайт ОДА

29.05
2019

Електричкі відміняються

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

З 30 травня до 15 червня 2019 р. на 16 діб буде закрито рух поїздів
№ 6329/6330 Знам’янка—Олександрія та № 6331/6334 сполученням Олександрія—Помічна у зв’язку із спорудженням шляхопроводу тунельного типу в Кропивницькому.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень