21.05
2019

Дарувати – це просто

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko


Благодійний фонд «Шлях до життя» за підтримки місцевої влади влаштували дітям свято.  «Подібну акцію ми проводили взимку – просто так, без приводу ми вирішили приділити увагу олександрійським дітям з інвалідністю.

[Читати детальніше]

21.05
2019

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

24 травня, у п’ятницю, з 17:00 на площі Соборній відбудеться Фестиваль вуличної музики, до участі в якому запрошуються всі бажаючі зі своїми інструментами.

[Читати детальніше]

21.05
2019

У зв’язку з проведенням 26.05.2019 року заходів до 273-ї річниці Дня міста Олександрії буде перекрито рух для всіх видів автотранспорту через площу Соборну.
Рух буде перекрито з 09-00 до 22-00 години.

[Читати детальніше]

21.05
2019

Муніципальна безпека міської ради проводить рейди щодо стану утримання будівель та МАФів на території міста.

[Читати детальніше]

21.05
2019

Відкритий чемпіонат області з військово-спортивних багатоборств відбувся в
дитячо-юнацькій спортивнвй школі №2.

[Читати детальніше]

21.05
2019


21 травня 2019 року у Кіровоградській області організовано та проведено зовнішнє незалежне оцінювання з математики. Відповідно до встановлених вимог, майбутніх випускників прийняли 16 пунктів тестування, 11 з яких розміщені в м.Кропивницькому, 3 – м.Олександріїї, 2 – смт Голованівську.

[Читати детальніше]

21.05
2019


В рамках Трастового фонду НАТО стартував новий проект з ліквідації могильника радіоактивних відходів на КіровоградщиніАгенція НАТО з підтримки та постачання (NSPA) підписала контрактні документи з підрядною організацією в рамках проекту Трастового Фонду НАТО із захоронення радіоактивних джерел в Україні «Ліквідація могильника радіоактивних відходів, які зберігаються на об’єкті «Цибулеве» Міністерства оборони України».

Обрання підрядника відбувалося у рамках міжнародного конкурсу, у якому перемогла компанія «НТ-ІНЖИНІРИНГ».Як зазначає голова ДАЗВ Віталій Петрук, співпраця з НАТО у сфері перезахоронення «історичних» РАВ є надзвичайно важливою, адже радіаційна безпека є важливою складовою системи національної безпеки України та головним пріоритетом ДАЗВ. Підтримка цього проекту такими країнами-донорам як Федеративна Республіка Німеччина та Норвегія, дозволила сьогодні продовжити успішну співпрацю з ліквідації могильників, що утворилися внаслідок виконання військових програм колишнього СРСР, та реабілітації території сховищ.

Сайт ОДА

21.05
2019

17 мая в пгт Петрово были обретены мощи св. блаженной Иулитты, исповедницы веры Христовой, недавно причисленной к местно-почитаемым святым Александрийской епархии.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень