20.05
2019

Враховуючи скарги жителів на недостатість громадських туалетів в Олександрії, міський голова С.Цапюк підписав розпорядження про вільний доступ жителів до вбиралень закладів громадського харчування, торгівлі і побутового обслуговування населення. 


Власники та орендарі ресторанів, кафе, барів та інших закладів повинні виконувати відповідне розпорядження.

Сучасна Олександрія

20.05
2019

Міський комунальний пляж цього року офіційно ще не відкритий, але на вихідних багато олександрійців уже відпочивали біля води у Байдаківському мікрорайоні.

[Читати детальніше]

20.05
2019

Поліція перевіряє факт дівчачої бійки в олександрійському кафе “Black and White” , відео якої оприлюднено на сайті  «Александрия в фотографиях» .

[Читати детальніше]

20.05
2019

В найближчі дні в Укpаїну пpийде  циклон Axel, який пpинесе чеpгові дощі, гpози і похолодання. Пpо це у Facebook повідомила синоптиця Наталка Діденко.

Укpаїну 21 тpавня накpиє циклон Axel – закидатиме нам атмосфеpні фpонти. А ті, у свою чеpгу, закинуть нам чеpгові дощі, гpози та навіть похолодання, – повідомила вона.

За її даними, дощі з гpозами найбільш ймовіpні знову на Заході Укpаїни, а також на Вінниччині, Житомиpщині, Київщині, Чеpнігівщині, у Кpопивницькому та pайонах, на Чеpкащині та Одещині

20.05
2019

Жителям Кіровоградщини субсидії перераховуватимуть автоматично з травня. Про це під час прес-конференції повідомила начальник відділу соціальної допомоги, грошових виплат та компенсацій департаменту соціального захисту населення ОДА Олена Михальченко сьогодні, 20 травня, інформує медіапортал DOZOR.

Так,згідно з постановою № 373 від 17 квітня цього року, жителям Кіровоградщини не потрібно йти із заявою до управління соціального захисту населення для перепризначення.

«Цією постановою внесено зміни і субсидія на неопалювальний період з травня буде перепризначена без звернень громадян в автоматичному режимі. Але є такі категорії домогосподарств, яким необхідно звернутися до управління соціального захисту населення і подати нову заяву і декларацію. Їх небагато – це орендарі житла, які отримують субсидію за договором оренди, внутрішньо переміщені особи, яким субсидія призначається за опалювальний або неопалювальний період за їх зверненням, сім’ї, яким було призначено субсидію за рішенням комісії на фактично проживаючих осіб та сім’ї, у яких відсутні доходи», – зазначила фахівець.

20.05
2019

19 травня активісти в Олександрії розвісили на табличках декомунізованих вулиць червоні совки з “антисовковими” гаслами.

[Читати детальніше]

20.05
2019

 

   З метою забезпечення охорони природного відтворення водних біоресурсів під час нересту у рибогосподарських водних об’єктах, підконтрольних Кіровоградрибоохороні, на підставі погодження Інституту рибного господарства НААН України та наказу Кіровоградрибоохорони від 17 травня 2019 року № 30 Про внесення змін до наказу від 18 березня 2019 року № 18 «Про встановлення весняно – літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водоймах Кіровоградської області у 2019 році»:

– термін весняно-літньої заборои на лов риби та інших водних біоресурсів в усіх інших річках та їх кореневих водах продовжено на 10 днів – по 30 травня (включно).

Кіровоградрибоохорона. Сектор іхтіології

20.05
2019

В своей речи на церемонии инаугурации президент Владимир Зеленский заявил о роспуске парламента, попросил не вешать его портреты в кабинетах, рассказал, на что готов ради прекращения войны в Донбассе, а также призвал всех украинцев, разбросанных по миру, вернуться в Украину.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень