28.02
2019

27 февраля, с крыши недостроенного многоэтажного дома по Сидоренко, 2 сорвалась 19-летняя девушка.

[Читати детальніше]

28.02
2019

Станом на 28 лютого ще 15 нових лабораторно підтверджених випадків кору зареєстровано на Кіровоградщині. Серед захворілих 7 дорослих та 8 дітей.

     На кір захворіли шестеро мешканців з м. Кропивницький та шестеро з Кропивницького району, двоє із Знам’янського району та один з Олександрівського району.

    Всі хворі госпіталізовані в інфекційні відділення закладів охорони здоров’я за місцем проживання. Проводиться епідрозслідування та протиепідемічні заходи.

      З початку року в Кіровоградській області зареєстровано 99 випадків кору, з них 38 у дітей.

Кіровоградский обласний лабораторний центр

27.02
2019

Когда на днях в Фейсбук был опубликован пост о том, что в нашем городе собираются построить зимний каток, первое пришедшее на ум – да ладно, это фейк! Но мы связались с автором публикации – Юрием Носом и попросили разъяснений. Оказалось, что все намного серьезнее.

[Читати детальніше]

27.02
2019

Премьер-министр Украины Владимир Гройсман считает реальным рост минимальной зарплаты до эквивалента в 300 долларов. Об этом он заявил на заседании правительства, передает корреспондент РБК-Украина.

[Читати детальніше]

27.02
2019

Порошенко в Алесандрии

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

На завтра запланирован визит Президента Украины Петра Порошенко в Александрию. 

[Читати детальніше]

27.02
2019

Починаючи з березня пенсіонери, які отримують пенсійні виплати на картки ПриватБанку, отримуватимуть виплати на пенсійну картку, навіть без звернення до органів соціального захисту населення.

[Читати детальніше]

27.02
2019

Уже другий рік поспіль за ініціативи бібліотекарів, клубу «Олександрійські фіалки» та підтримки міської влади в Олександрії відбудеться виставка фіалок.

[Читати детальніше]

27.02
2019

Вперше в Україні підприємство «Дніпро – Кіровоград» запустило власний мобільний додаток.

[Читати детальніше]

26.02
2019

Александриец Тарас Неудачин выиграл второй бой в профессиональной карьере. Наш спортсмен в четырехраундовом поединке одолел конголезца Дидье Нбвембве.

[Читати детальніше]

26.02
2019

Певица Maruv подтвердила, что не достигла согласия с Национальной общественной телерадиокомпанией Украины и не будет представлять страну на “Евровидении 2019”.

[Читати детальніше]

26.02
2019
[Читати детальніше]

26.02
2019

Учні 11-б класу ОНВК гімназія- інтернат-школа мистецтв (м.Олександрія) Артем Артеменко та Дмитро Благий, пройшовши довгий шлях у наукових розробках та вдосконаленні своїх винаходів в галузі енергетики, та перемігши в IV попередніх етапах Всеукраїнських конкурсів молодих науковців, рекомендовані вищою атестаційною комісією конкурсу для участі в «Олімпіади геніїв» (Genius Olympiad).

[Читати детальніше]

26.02
2019

Арбітражний керуючий з ліквідації державного підприємства, розташованого у м. Олександрія Кіровоградської області, зажадав 650 тис грн за вирішення питання щодо продажу за заниженою ціною майнового комплексу.

[Читати детальніше]

26.02
2019

Кажется, ее ненавидят все. С тех пор, как Минздрав возглавила внучка политических эмигрантов из Украины, гражданка США Ульяна Супрун, уровень медицины упал ниже плинтуса. Так думают все, кто поддержал отстранение Супрун от должности, и наоборот, она сильный реформатор, способный вывести нашу умирающую медицину на высокий уровень, – считают сторонники и.о. министра.

[Читати детальніше]

26.02
2019

Наводнение отменяется

Рубрика: Новости. Автор: Lena

Вопреки прогнозам специалистов, которые в начале февраля говорили о возможных паводках и наводнениях из-за больших снегопадов, природа “смилостивилась” и обезопасила александрийцев от стихийных неприятностей. [Читати детальніше]

25.02
2019

“Укрзалiзниця” пiдвищила цiни на постiль i напої в поїздах.

Одноразове користування бiлизною тепер коштує 50-60 грн. “Укрзалiзниця” з 15 сiчня пiдвищила цiни на постiльну бiлизну в потягах далекого сполучення з 30 до 50 гривень у купейних i плацкартних вагонах i до 60 гривень у спальних вагонах. [Читати детальніше]

25.02
2019

14 февраля исполнительный комитет Александрийского горсовета утвердил два Положения – о специализированных службах гражданской обороны и городских формированиях ГО. Специализированные службы ГО создаются путем объединения территориальных служб местного уровня на случай угрозы или возникновения чрезвычайных ситуаций и проведения спасательных работ. [Читати детальніше]

25.02
2019

В прошлом году на территории нашего района было зарегистрировано 14 случаев бешенства – это самый высокий показатель за всю историю наблюдения. Об этом нашему корреспонденту сообщил начальник районного управления ГУ Госпродпотребслужбы в Кировоградской области Станислав Лумяник.

[Читати детальніше]

25.02
2019

Злий Притула

Рубрика: Новини звідусіль. Автор: Gavrilenko

Днями моя добра знайома Ірма Вітовська-Ванца виставила дуже зрозумілий мені пост. Справа в тому, що Ірма підтримала одного з кандидатів у Президенти. У коментарях до її дописів у ФБ посипалось, цитуючи саму Ірму: «Сук@, зрадниця, агентка, брехлива, соска, дура, продалась за гроші канфєти званіє крісло міністра, бл@дь… і ще багато “приємних” слів.»

[Читати детальніше]

25.02
2019

Очільник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов провів брифінг для представників місцевих засобів масової інформації. Головною темою було підведення підсумків роботи за минулий рік.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень