31.01
2019

Управління житлово-комунального господарства об’явило конкурс з визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів з багатоквартирних житлових будинків сел. Олександрійського.

[Читати детальніше]

31.01
2019

1 січня 2019 року стартував новий етап реформи електроенергетики в країні. Це передбачено Законом про ринок електричної енергії, який було прийнято ще 13 квітня 2017 року. Відповідно до положень Закону, відбулося відокремлення видів діяльності з розподілу та постачання електричної енергії в існуючих енергопостачальних компаніях. Тобто, один і той самий суб’єкт господарювання не має права одночасно здійснювати діяльність з розподілу та постачання електричної енергії. [Читати детальніше]

31.01
2019

Испытание снегопадами

Рубрика: Новости. Автор: Lena

Зима в этом году выдалась настоящая – морозная, снежная, с кружевами инея – как на картинках. В интернете пишут, что по результатам снегомерных съемок отдельные метеостанции в Полтавской и Кировоградской областях зафиксировали высоту снежного покрова от 34 до 47 сантиметров, что превышает рекорд наблюдений с 1961 года.

[Читати детальніше]

31.01
2019

30 января в Николаеве, на выходе из здания суда была расстреляна супружеская пара. 10 лет назад они одолжили своему знакомому крупную сумму денег под процент, но должник не выполнил своих обязательств по возврату долга.

В поисках справедливости люди пришли в суд за решением о взыскании долга с процентами.

Убийца дождался их и хладнокровно застрелил из охотничьего ружья, после чего сдался в руки полиции.

Остаток своей жизни он судя по всему проведёт за решёткой.

Антон Геращенко

31.01
2019

30 січня рішенням виконавчого комітету дозволено управлінню освіти, молоді та спорту міської ради Олександрії організувати безкоштовне харчування у школах міста учнів 1-4 класів із сімей, що опинились в складних життєвих обставинах.

[Читати детальніше]

31.01
2019

Стоматологія дорожчає

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Виконавчий комітет затвердив новий прейскурант цін на зуботехнічні роботи, які надає стоматологічна поліклініка.

[Читати детальніше]

31.01
2019

Ще п’ять ОСББ

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko


30 січня на черговому засіданні виконавчого комітету було розглянуто звернення від мешканців багатоквартирних будинків, що бажають утворити нові ОСББ.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень