30.01
2019

Кіровоградською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт щодо керівника підрядної організації та його пособника, які майже на півмільйона гривень завищили вартість виконаних за державні кошти робіт з капітального ремонту сільського будинку культури на Кіровоградщині.

[Читати детальніше]

30.01
2019

Втім, це лише офіційні дані. Головне управління Національної поліції надало інформацію про кількість осіб, що вчинили адміністративні правопорушення за статтею 181-1 КупАП «Заняття проституцією». Про це пише УНН. [Читати детальніше]

30.01
2019

Найзубатішу в Україні жінку знайшли у Світловодську. Юлія Фоміна живе тут і працює бухгалтером. 4 додаткових корінних зуба є рідкісною аномалією, яка підтверджена рентгенівськими знімками та висновками лікарів стоматологічної клініки доктора Дахно. Світовий рекорд надкомплекту зубів – 37.

 

[Читати детальніше]

30.01
2019

Александрийский горрайсуд приговорил местного жителя к 4 года заключения за совершенную ним кражу перфоратора. Как говорится в материалах дела, 6 августа прошлого года около 19.30 этот гражданин, идя по улице, заметил открытый гараж на территории одного из домовладений. Недолго думая, воспользовавшись отсутствием внимания хозяев, проник во двор, а затем и в гараж, где увидел чемодан, в котором находился перфоратор «Riber Profi». В это время его заметила хозяйка дома.

Условное фото

[Читати детальніше]

30.01
2019

Вітання ювіляру

Рубрика: Новости. Автор: Lena

Сьогодні, 30 січня, відзначає свій 80-річний ювілей Заслужений лікар України, Почесний громадянин міста Олександрії, депутат міської ради 4 скликань, колишній завідуючий хірургічним відділенням, нині лікар-хірург стаціонару міського комунального лікувально-профілактичного закладу “Міська лікарня № 1”  м. Олександрії, Холодов Олександр Фомич.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень