31.01
2019

Управління житлово-комунального господарства об’явило конкурс з визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів з багатоквартирних житлових будинків сел. Олександрійського.

[Читати детальніше]

31.01
2019

1 січня 2019 року стартував новий етап реформи електроенергетики в країні. Це передбачено Законом про ринок електричної енергії, який було прийнято ще 13 квітня 2017 року. Відповідно до положень Закону, відбулося відокремлення видів діяльності з розподілу та постачання електричної енергії в існуючих енергопостачальних компаніях. Тобто, один і той самий суб’єкт господарювання не має права одночасно здійснювати діяльність з розподілу та постачання електричної енергії. [Читати детальніше]

31.01
2019

Испытание снегопадами

Рубрика: Новости. Автор: Lena

Зима в этом году выдалась настоящая – морозная, снежная, с кружевами инея – как на картинках. В интернете пишут, что по результатам снегомерных съемок отдельные метеостанции в Полтавской и Кировоградской областях зафиксировали высоту снежного покрова от 34 до 47 сантиметров, что превышает рекорд наблюдений с 1961 года.

[Читати детальніше]

31.01
2019

30 января в Николаеве, на выходе из здания суда была расстреляна супружеская пара. 10 лет назад они одолжили своему знакомому крупную сумму денег под процент, но должник не выполнил своих обязательств по возврату долга.

В поисках справедливости люди пришли в суд за решением о взыскании долга с процентами.

Убийца дождался их и хладнокровно застрелил из охотничьего ружья, после чего сдался в руки полиции.

Остаток своей жизни он судя по всему проведёт за решёткой.

Антон Геращенко

31.01
2019

30 січня рішенням виконавчого комітету дозволено управлінню освіти, молоді та спорту міської ради Олександрії організувати безкоштовне харчування у школах міста учнів 1-4 класів із сімей, що опинились в складних життєвих обставинах.

[Читати детальніше]

31.01
2019

Стоматологія дорожчає

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Виконавчий комітет затвердив новий прейскурант цін на зуботехнічні роботи, які надає стоматологічна поліклініка.

[Читати детальніше]

31.01
2019

Ще п’ять ОСББ

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko


30 січня на черговому засіданні виконавчого комітету було розглянуто звернення від мешканців багатоквартирних будинків, що бажають утворити нові ОСББ.

[Читати детальніше]

30.01
2019

Кіровоградською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт щодо керівника підрядної організації та його пособника, які майже на півмільйона гривень завищили вартість виконаних за державні кошти робіт з капітального ремонту сільського будинку культури на Кіровоградщині.

[Читати детальніше]

30.01
2019

Втім, це лише офіційні дані. Головне управління Національної поліції надало інформацію про кількість осіб, що вчинили адміністративні правопорушення за статтею 181-1 КупАП «Заняття проституцією». Про це пише УНН. [Читати детальніше]

30.01
2019

Найзубатішу в Україні жінку знайшли у Світловодську. Юлія Фоміна живе тут і працює бухгалтером. 4 додаткових корінних зуба є рідкісною аномалією, яка підтверджена рентгенівськими знімками та висновками лікарів стоматологічної клініки доктора Дахно. Світовий рекорд надкомплекту зубів – 37.

 

[Читати детальніше]

30.01
2019

Александрийский горрайсуд приговорил местного жителя к 4 года заключения за совершенную ним кражу перфоратора. Как говорится в материалах дела, 6 августа прошлого года около 19.30 этот гражданин, идя по улице, заметил открытый гараж на территории одного из домовладений. Недолго думая, воспользовавшись отсутствием внимания хозяев, проник во двор, а затем и в гараж, где увидел чемодан, в котором находился перфоратор «Riber Profi». В это время его заметила хозяйка дома.

Условное фото

[Читати детальніше]

30.01
2019

Вітання ювіляру

Рубрика: Новости. Автор: Lena

Сьогодні, 30 січня, відзначає свій 80-річний ювілей Заслужений лікар України, Почесний громадянин міста Олександрії, депутат міської ради 4 скликань, колишній завідуючий хірургічним відділенням, нині лікар-хірург стаціонару міського комунального лікувально-профілактичного закладу “Міська лікарня № 1”  м. Олександрії, Холодов Олександр Фомич.

[Читати детальніше]

29.01
2019

За повідомленням офіційного сайту міськради, сьогодні, 29 січня, працівники КП «Житлогосп» та «Благоустрій» розпочали очищати дахи багатоповерхівок від бурульок і льодяних наростів.

Фото Сучасна Олександрія
[Читати детальніше]

29.01
2019

У зв’язку з тим, що в Центрі надання адміністративних послуг м. Олександрії тимчасово відсутні державні реєстратори речових прав на нерухоме майно, замовити Інформаційну довідку з Державного реєстру прав на нерухоме майно можна через Кабінет електронних сервісів.

[Читати детальніше]

29.01
2019

Вчора, 28 січня, відбулося позачергове засідання обласної ради. Депутати ухвалили низку змін до бюджету. Одним з важливих рішень було спрямування ресурсу з обласного бюджету на стабілізацію роботи ОКВП “Дніпро-Кіровоград”.

[Читати детальніше]

29.01
2019

Старые схемы работают

Рубрика: Новости. Автор: Iryna Koshkina

На прошлой неделе 63-летний александриец “подарил” неизвестному пять тысяч гривен.

[Читати детальніше]

29.01
2019

Вчора, 28 січня, олександрійська команда провела другий у 2019 році контрольний поєдинок. Спаринг ФК «Олександрія» – ФК «Арка» завершився з рахунком 0:2.

[Читати детальніше]

29.01
2019

Поліції потрібні кадри

Рубрика: Новости. Автор: Iryna Koshkina

В п’ятницю, 1 лютого 2019 року, о 12.00 годині в будинку культури «Світлопільський» відбудеться зустріч керівництва Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області та Олександрійського відділу поліції з майбутніми кандидатами на службу до Національної поліції України.

[Читати детальніше]

29.01
2019

Украинский боксер Тарас Неудачин провел первый поединок на профессиональном ринге 25 января в Кейптауне.

[Читати детальніше]

29.01
2019

На електронному сервісі Державного реєстру виборців можна в режимі “онлайн” перевірити наявність себе у списках виборців та дізнатися адресу дільниці.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень